עזרה חח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה חח
    פיתוש
    23/12/2009

אני בת יש לי חבר כמעט כבר 4 חודשים. אני ממש מרשיגה איתו בנוח והכל . אני יודעת שהוא אוהב אותי ואני אוהבת אותו. כבר היגענו למצב שהיינו רק עם תחתונים אבל רק נגיעות ונשיקות. יצא לנו לדבר על הקטע של הכבוד ועם הכבוד שלי יורד בזה ושאלתי אותו עם בעייניו הכבוד שלי יורד. כאילו איך שהוא מסתכל עלי. הוא אמר שממש טיפה אבל הוא עדין אוהב אותי.אני מרגישה קצת לא טופ עם זה שהוא פחות מכבד אותי אבל אני עדיין רוצה להמשיך כי המגע שלו נעים. הוא אמר שעם ככה אני מרגישה אז נפסיק עם זה כי זה לא הכי עושה לי טופ. אני לא יודעת עם כה להמשיך או שכדי להספיק עם זה. עם תוכלו לעזור לי ולהגיד את דעתכם זה יעזור לי מאוד:)))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה חח

הוספת תגובה

• בת כמה את?

מירב שרון
    23/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 15 וקצת

פיתוש
    23/12/2009

15 וקצת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משו קטן:)

פיתוש
    23/12/2009

רק רציתי לציין שהוא אמר שהוא לא מתכוון להיפרד ממני ושמה שהוא רצה זה לא רק זה... ושאני עושה את זה בגלל שאני באמת אוהבת אותו וסומכת עליו ואני יודעת שהוא לאהיה רוצה להתקדם לרטוב.. ואני יודעת שהוא לא יגיד לאפחד כלום כי לא אחד כזה שמספר מה שאומרים לו מניסיון חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו