מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה חחפיתוש23/12/2009
אני בת יש לי חבר כמעט כבר 4 חודשים. אני ממש מרשיגה איתו בנוח והכל . אני יודעת שהוא אוהב אותי ואני אוהבת אותו. כבר היגענו למצב שהיינו רק עם תחתונים אבל רק נגיעות ונשיקות. יצא לנו לדבר על הקטע של הכבוד ועם הכבוד שלי יורד בזה ושאלתי אותו עם בעייניו הכבוד שלי יורד. כאילו איך שהוא מסתכל עלי. הוא אמר שממש טיפה אבל הוא עדין אוהב אותי.אני מרגישה קצת לא טופ עם זה שהוא פחות מכבד אותי אבל אני עדיין רוצה להמשיך כי המגע שלו נעים. הוא אמר שעם ככה אני מרגישה אז נפסיק עם זה כי זה לא הכי עושה לי טופ. אני לא יודעת עם כה להמשיך או שכדי להספיק עם זה. עם תוכלו לעזור לי ולהגיד את דעתכם זה יעזור לי מאוד:)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת כמה את?
מירב שרון23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה15 וקצת
פיתוש23/12/200915 וקצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו קטן:)
פיתוש23/12/2009רק רציתי לציין שהוא אמר שהוא לא מתכוון להיפרד ממני ושמה שהוא רצה זה לא רק זה... ושאני עושה את זה בגלל שאני באמת אוהבת אותו וסומכת עליו ואני יודעת שהוא לאהיה רוצה להתקדם לרטוב.. ואני יודעת שהוא לא יגיד לאפחד כלום כי לא אחד כזה שמספר מה שאומרים לו מניסיון חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)