שאלה אישית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אישית
    דינדינה :P
    23/12/2009

אם יש לי ריח רע מ"שם" אז זה יכול להיות רק פטריה? הריח יחמיר?ממה זה נובע? אפשר לטפל בלי ללכת לרופא?ב בקשנה תעזרו לי להוריד את הריח או לפחות להפחיתו :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אישית

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    23/12/2009

מאוד יתכן שיש ל ריח רע מהנרתיק כתוצאה מפטריה וגינלית אבל את זה רק רופא/ת נשים יכול/ה לאבחן ולתת טיפול בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

דינדינה :P
    24/12/2009

הוא חייב לראות את האזור הזה כדי לדעת? :O כי אני לא רוצה שהרופא שלי ירא את אזור איבר המין שלי :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    26/12/2009

את יכולה לפנות לרופאת נשים אם תרגישי יותר בנוח אבל אין ברירה אחרת, אם מדובר בבעיה גינקולוגית, צריך לעבור לעיתים בדיקה וגינלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו