מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבבבבקקקקקששששהההההדוברמן עצבני24/12/2009
יש ילדה ערסית בת 10 ברחוב שלי שכל המשפחה שם ערסים. אני בן 14 ופעם אחת הייתי לבד בבית והיא מצצה ליי ואני לה אבל לא החדרתי... אחר כך די הצטערתי שלא המשכתי עד הסוף אבל לא יודע... לא ניראה שהיה נכון לעשות מה שעשיתי אבל לא שלטתי בעצמי. מה לעשות אם זה יקרה שוב?!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוברמן עצבני
דניאלה פרייפלד24/12/2009לך לשחק עם דוברמנית!!!!
ערסית או לא, היא מסכנה!!! שבגיל 10 היא מתנהגת כמו בת 20 .
היא קטינה!!! ואתה עובר על החוק!!! אז עצבני או לא ,לך לשחק משחקים עם בנות גילך!!!!
אולי במקום להיות איתה בקשר מיני, תוכל להיות אח בוגר ולהראות לה, שיש דרך אחרת ליצור קשר עם בחור שלא דרך נתינה מינית!!!
אם היא לא מרפה ואתה לא יכול לשנות את הקשר בזה שאתה אומר לה שאתה לא מעונין ...
שמור מרחק!!! זכור אתה עובר על החוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
חסוי25/12/2009איך הוא עובר על החוק אם שניהם קטינים הוא גדול רק ב4 שנים והיא רוצה בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שהיא רוצה זה לא אומר שהוא לא
ד``ר עידן מיליצ`ר25/12/2009עובר על החוק! החוק חל גם על קטינים.....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)