עזרה בבבבבקקקקקששששההההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבבבבקקקקקששששההההה
    דוברמן עצבני
    24/12/2009

יש ילדה ערסית בת 10 ברחוב שלי שכל המשפחה שם ערסים. אני בן 14 ופעם אחת הייתי לבד בבית והיא מצצה ליי ואני לה אבל לא החדרתי... אחר כך די הצטערתי שלא המשכתי עד הסוף אבל לא יודע... לא ניראה שהיה נכון לעשות מה שעשיתי אבל לא שלטתי בעצמי. מה לעשות אם זה יקרה שוב?!?!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דוברמן עצבני

דניאלה פרייפלד
    24/12/2009

לך לשחק עם דוברמנית!!!!
    ערסית או לא, היא מסכנה!!! שבגיל 10 היא מתנהגת כמו בת 20 .
    היא קטינה!!! ואתה עובר על החוק!!! אז עצבני או לא ,לך לשחק משחקים עם בנות גילך!!!!
    אולי במקום להיות איתה בקשר מיני, תוכל להיות אח בוגר ולהראות לה, שיש דרך אחרת ליצור קשר עם בחור שלא דרך נתינה מינית!!!
    אם היא לא מרפה ואתה לא יכול לשנות את הקשר בזה שאתה אומר לה שאתה לא מעונין ...
    שמור מרחק!!! זכור אתה עובר על החוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

חסוי
    25/12/2009

איך הוא עובר על החוק אם שניהם קטינים הוא גדול רק ב4 שנים והיא רוצה בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה שהיא רוצה זה לא אומר שהוא לא

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/12/2009

עובר על החוק! החוק חל גם על קטינים.....

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו