מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין (אבל השמח אם תגיבו מהר)חסוי25/12/2009
שלום אני בן 14 אני מנסה לאונן שנתיים אבל אף פעם לא גמרתי זה פשוט לא קורה
(חוץ מפעם אחת חלקית וחלומות רטובים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד25/12/2009אולי עבורך, התחלת (כלומר לפני שנתיים, מוקדם מדי)
זה שיש לך חלומות רטובים מעיד שיש תפקוד תקין .....
על מה אתה חושב?
איך התנאים סביבך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי26/12/2009מה שאני חושב זה לא הבעיה כי אני יודע שזה בסדר והתנאים זה בדרך כלל במקלחת שגם נראה לי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד26/12/2009מהשאתה חושב יכול להיות הקושי...
אם אתה חופשי במחשבה והולך עם זה עם תסריט מאפשרת שגורם לך אפשור ההנאה, זה מאפשר לגמור ...אם אתה תכלס במחשבה או מקשיב אם יכנסו או....זה יכול להקשות...
גם אולי קשה לך במים אם הסבון מאבד תחושה האם התנסת במקום אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמשך
חסוי27/12/2009כן גם מול פורנו פה ושם ואני אף פעם לא בלחץ שיכנסו לי כי הדלתות שלי נעולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד27/12/2009ושם מה קורה?
האם יש הבדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אפילו פחות טוב אבל
חסוי28/12/2009לפני כמה ימים אני חושב שגמרת כי זה יצא בטיפות שלא נראות כמו שתן
אבל לא הרגשתי יותר מידי משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד29/12/2009האם אתה נהנה?
התחושה שלי שאתה לוקח את האוננות כמשימה....
תנשה ליצור סביבך אוריה נעימה נינוחה תהיה עם עצמך ,תקח כמה נשימות ארוכות תרפה ותתחיל לאונן בכדי לא לגמור רגע לפני השיא שלך תרפה...המטרה לחוש אותו והינות תוך כדי ולא כדי לגמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי29/12/2009תאמת את צודקת לא חשבתי כך תודה זה די עזר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
דניאלה פרייפלד30/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)