שאלה+בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה+בעיה
    רז
    27/12/2009

שלום לכם, אני בן 17 ויש לי שפיכה מהירה נניח לוקח לי לגמור אחרי איזה 30 שניות ממתי שאני מתחיל...
    האם יש איזשהיא בעיה אצלי? למה זה קורה?
    ואיך אפשר למנוע את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה+בעיה

הוספת תגובה

• הכל אצלך תקין

שחר
    27/12/2009

מבחינת הפיזיולוגיה הכל אצלך תקין. אתה מגורה במהירות ושופך במהירות. זה טבעי ותקין לגמרי.
    הבעיה אינה בפיזיולוגיה, אבל כאשר אתה מקיים יחסים עם בת זוג ו"גומר" אחרי שלושים שניות, עלול להיווצר ביניכם מתח על הרקע הזה. לבחורות לוקח לרוב יותר זמן כדי "לגמור". כל אחת ופרק הזמן שלה. אם תקיימו יחסים ואתה "תגמור" לפני שהיא "גומרת" ותאבד עניין, הסקס אמנם יהיה מספק עבורך, אבל לא יספק את בת זוגך.
    תצטרך ללמוד להתאים את מועד האורזמה שלך עם זו של זוגתך.
    בבעיה הזו מתמודדים אלפי זוגות. אתה לא יחיד...

ה"טיפ" הראשון שאני יכול לתת לך הוא: אתה לא בתחרות "מי יגמור ראשון". סקס זה לא "נכנסים למיטה, מתפשטים, מחדירים, אומפה-לומפה, גומרים הולכים". תן לסקס זמן. אם אתה גומר מהר וזוגתך גומרת לאט - תנסה לגרות אותה ולקרב אותה לאורגזמה שלה בלי לחדור. בשביל זה יש לך ידיים ולשון, ולזוגתך יש יותר איברים בגוף מאשר פות. היא רגישה למגע וליטופים בחזה, בבטן, ברגליים, בגב, אולי בעוד מקומות (נסו ותיהנו). כשהיא תהיה "חמה" וקרובה לאורגזמה - זה הזמן להחדיר ולגמור ביחד.

טיפ נוסף: שימוש בקונדום מעכב, אצל רוב הגברים, את השפיכה. הקונדום מקטין את החיכוך של הפות על הפין ולכן גם מקטין את הגירוי לגבר ומאט את האורגזמה.

טיפ שלישי: אם בכל זאת אתה גומר מהר מדי - קיימים תכשירים (משחות או תרסיסים) שמערכבים את השפיכה. מדובר בסך הכל בחומרים שמקטינים (למשך מספר דקות) את הרגישות של הפין לכם מקטינים את הגירוי וכך מתערכבת לה גם האורגזמה.

טיפ רביעי: בסיבוב השני זה לרוב הולך יותר לאט... אם אתה גומר מהר מדי בפעם הראשונה יכול להיות שאתה צריך "לירות על ריק" עם עצמך (או עם חברתך, ביד) קצת לפני קיום היחסים, וכך תגיע לאקט הזוגי מוכן לפעולה איטית יותר.

התחשבות הדדית ואהבה הם המפתח לסקס מהנה. לא צריך להתבייש בשפיכה מהירה. זו לא נכות פיזיולוגית ולא בעייה פסיכולוגית. זו תופעה טבעית שיש שיטות להתמודד עימה בלי צורך להתבייש או לחשוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רז

דניאלה פרייפלד
    27/12/2009

אחרי שאתה מתחיל.....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזו תדירות אתה מקיים יחסי מין<?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    28/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רז
    28/12/2009

אני אגיב לכולכם אז ככה...
    נניח שאני עכשיו מתחיל לגרות, זאת אומרת באוננות ואחרי איזה 30 שניות אני גומר...
    אני כמעט כל יום או חמש פעמים בשבוע מאונן....
    אני שמעתי על משהו שנקרא אלחחזור משהו כזה... מה זה ואיך עושים אותו??
    והאם יש עוד אפשרויות למניעת שפיכה מהירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד התייחסות

מירב שרון
    29/12/2009

יש תרגילים שאתה יכול לעשות עם עצמך כדי ללמוד איך לעכב את השפיכה. זה נקרא התחל-הפסק, אתה יכול לחפש בגוגל או לקנות את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקין?

רז
    30/12/2009

וכל שאר הדברים, הגודל והשפיכה המהירה זה תקין הכל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מה שענה לך חברך לפורום

מירב שרון
    31/12/2009

ולא תשובה של אחד המומחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו