איך להפסיק לאונן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להפסיק לאונן
    מאי
    28/12/2009

שלום אני אור אני בן 13 אני מאונן מגיל 12 איך אני יכול להפסיק קראתי באיזה אתר אחד שזה קשור להורמונים הם מיתבלגנים לי בגוף ומחרמנים אותי איך אני מפסיק אני כל פעם אומר זה הפעם האחרונה שאני מאונן וזהו וזה חוזר אות פעם פעם אחר פעם זה בהרגשה שלי משהוא איך אני מפסיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להפסיק לאונן

הוספת תגובה

• למה להפסיק לאונן?

שחר
    28/12/2009

למה להפסיק?
    זה לא מזיק. אתה יכול להמשיך לאונן בלי חשש ובלי פחד, כמה שאתה רוצה.
    אתה לא חוטא ולא עושה מעשה רע.

השאלה היחידה שאתה צריך לשאול את עצמך היא אם האוננות באה על חשבון דברים אחרים שאתה עושה, ואיך היא משפיעה על ההתנהגות שלך במשפחה ובחברה.
    אם תהפוך את זה לדבר היחיד שמעניין אותך אתה פשוט תפסיד דברים אחרים מעניינים לא פחות כמו מפגש עם חברים, ספורט, מוזיקה ולימודים.

קח את העניין קצת יותר בקלות. תעסוק במה שכל נער בגילך עוסק בו ותשאיר בעיסוקים הללו גם מקום לאוננות. אתה לא היחיד בין חבריך שמבלה ככה חלק מזמנו. למעשה - כמעט כולם (אם לא כולם) עושים את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור

דניאלה פרייפלד
    28/12/2009

אור אפשר לדעת למה אתה רוצה להפסיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם חשודים לי

יואב
    03/01/2010

למה כשמישהו רוצה להתחיל פורסים בפניו 1000 שיטות כיצד להתענג אך כשמישהו מקבל החלטה להפסיק, למה? מה קרה? ועדת חקירה. אסור לבן אדם לא לגעת בעצמו. מי שלא מאונן יש לגרום לו לאונן בכוח. מה זה השטויות האלה? ולילד: אם אתה רוצה להפסיק תנסה עד גבולות הטעם הטוב (עד שאתה ממש לא יכול יותר) כלומר תנסה לעשות זאת ללא סבל. הדגש הוא על לא לסבול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק 100%

חסוי
    03/01/2010

מסכים איתך בהכול גם אני שאלתי פעם את השאלה הזואת והם יתחמקו וענו בצורה לא עינינית וחסרתכול היגיון..

הבן אדם שאל שאלה תענו לו אף אחד לא ביקש שממכם לחטט ולידחוףאת המ.. תש

לסיכום תשובה מיתחמקת.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו תשובה ציפית לשמוע?

שחר
    04/01/2010

למעשנים "מכורים" אפשר להציע טיפול למניעת עישון: קבוצות תמיכה, חלופות ועוד.
    לאלכוהוליסטים אפשר להציע טיפול למניעת שתיה: קבוצות תמיכה ועוד.
    למכורים לאוננות אין קבוצות תמיכה משתי סיבות:
    א. בשונה מעישון וצריכת אלכוהול מוגזמת, אוננות אינה מהווה סיכון בריאותי, לא למאונן ולא לסביבתו.
    ב. הסיכוי שאדם (ובפרט נער בן 12-13) יפנה לטיפול בקבוצת תמיכה למאוננים צעירים אפסי.

לכן התשובה היחידה שאפשר לתת פה היא: אם אתה רוצה להפסיק, פשוט תפסיק. תעסיק את עצמך בדברים אחרים. תחשוב על דברים אחרים ותשתדל להתעלם מהדחפים והצרכים כמה שתוכל... ושיהיה לך בהצלחה! ובנוסף אחזור ואציין שאין כל פסול או פגם באוננות (שהיא תופעה טבעית) ואין צורך להרגיש תחושת כישלון אם אחרי כמה ימים של התנזרות היד נמשכת לשם מאליה, או שמתעוררים בבוקר עם תחתונים דביקים. זה טבע האדם וזה צורך טבעי ולא צריך להתבייש בכך או להילחם בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מענה

מירב שרון
    05/01/2010

אתה רוצה להפסיק, אף אחד לא עוצר אותך, מנסים לפרוס בפניך את האפשרויות שיש לך ולך יש את חופש הבחירה לעשות עם זה מה שאתה רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו