מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להפסיק לאונןמאי28/12/2009
שלום אני אור אני בן 13 אני מאונן מגיל 12 איך אני יכול להפסיק קראתי באיזה אתר אחד שזה קשור להורמונים הם מיתבלגנים לי בגוף ומחרמנים אותי איך אני מפסיק אני כל פעם אומר זה הפעם האחרונה שאני מאונן וזהו וזה חוזר אות פעם פעם אחר פעם זה בהרגשה שלי משהוא איך אני מפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה להפסיק לאונן?
שחר28/12/2009למה להפסיק?
זה לא מזיק. אתה יכול להמשיך לאונן בלי חשש ובלי פחד, כמה שאתה רוצה.
אתה לא חוטא ולא עושה מעשה רע.
השאלה היחידה שאתה צריך לשאול את עצמך היא אם האוננות באה על חשבון דברים אחרים שאתה עושה, ואיך היא משפיעה על ההתנהגות שלך במשפחה ובחברה.
אם תהפוך את זה לדבר היחיד שמעניין אותך אתה פשוט תפסיד דברים אחרים מעניינים לא פחות כמו מפגש עם חברים, ספורט, מוזיקה ולימודים.
קח את העניין קצת יותר בקלות. תעסוק במה שכל נער בגילך עוסק בו ותשאיר בעיסוקים הללו גם מקום לאוננות. אתה לא היחיד בין חבריך שמבלה ככה חלק מזמנו. למעשה - כמעט כולם (אם לא כולם) עושים את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
דניאלה פרייפלד28/12/2009אור אפשר לדעת למה אתה רוצה להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם חשודים לי
יואב03/01/2010למה כשמישהו רוצה להתחיל פורסים בפניו 1000 שיטות כיצד להתענג אך כשמישהו מקבל החלטה להפסיק, למה? מה קרה? ועדת חקירה. אסור לבן אדם לא לגעת בעצמו. מי שלא מאונן יש לגרום לו לאונן בכוח. מה זה השטויות האלה? ולילד: אם אתה רוצה להפסיק תנסה עד גבולות הטעם הטוב (עד שאתה ממש לא יכול יותר) כלומר תנסה לעשות זאת ללא סבל. הדגש הוא על לא לסבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק 100%
חסוי03/01/2010מסכים איתך בהכול גם אני שאלתי פעם את השאלה הזואת והם יתחמקו וענו בצורה לא עינינית וחסרתכול היגיון..
הבן אדם שאל שאלה תענו לו אף אחד לא ביקש שממכם לחטט ולידחוףאת המ.. תש
לסיכום תשובה מיתחמקת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו תשובה ציפית לשמוע?
שחר04/01/2010למעשנים "מכורים" אפשר להציע טיפול למניעת עישון: קבוצות תמיכה, חלופות ועוד.
לאלכוהוליסטים אפשר להציע טיפול למניעת שתיה: קבוצות תמיכה ועוד.
למכורים לאוננות אין קבוצות תמיכה משתי סיבות:
א. בשונה מעישון וצריכת אלכוהול מוגזמת, אוננות אינה מהווה סיכון בריאותי, לא למאונן ולא לסביבתו.
ב. הסיכוי שאדם (ובפרט נער בן 12-13) יפנה לטיפול בקבוצת תמיכה למאוננים צעירים אפסי.
לכן התשובה היחידה שאפשר לתת פה היא: אם אתה רוצה להפסיק, פשוט תפסיק. תעסיק את עצמך בדברים אחרים. תחשוב על דברים אחרים ותשתדל להתעלם מהדחפים והצרכים כמה שתוכל... ושיהיה לך בהצלחה! ובנוסף אחזור ואציין שאין כל פסול או פגם באוננות (שהיא תופעה טבעית) ואין צורך להרגיש תחושת כישלון אם אחרי כמה ימים של התנזרות היד נמשכת לשם מאליה, או שמתעוררים בבוקר עם תחתונים דביקים. זה טבע האדם וזה צורך טבעי ולא צריך להתבייש בכך או להילחם בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מענה
מירב שרון05/01/2010אתה רוצה להפסיק, אף אחד לא עוצר אותך, מנסים לפרוס בפניך את האפשרויות שיש לך ולך יש את חופש הבחירה לעשות עם זה מה שאתה רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)