מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיהדנה28/12/2009
שלום, אני בת 16 וגם במצבים מיניים הפטמות שלי אינן נעמדות. רק כאשר מאוד קר לי הן נעמדות וגם אז בקושי.
חשבתי ש אולי ע"י גלולות למניעת היריון יעזרו והתחלתי לקחת את" יסמין" אבל הציצים שלי גדלו והפטמות באותו מצב.
יש דרך לפתור את הבעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
דניאלה פרייפלד29/12/2009איזה חשיבות את מיחסת לעובדה שהפיטמות עומדות?
האם את נהנת כשאת במצבים מיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר29/12/2009עד כמה שהבנתי הפטמות אמורות להיעמד בעת גירוי מיני
וגם כשאני מאוננת הן לא נעמדות אז הבנתי שזה כבר לא סביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דניאלה פרייפלד30/12/2009להרבה בנות הפטמות אינן נעמדות, והן אכן מגורות.....מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שיר30/12/2009אין דרך כלשהי לשנות את זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דניאלה פרייפלד31/12/2009תנסי לומר לי מה החשיבות בעיניך שהן יעמדו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דניאלה פרייפלד01/01/2010אני רוצה להוסיף, אם הפטנר, ימצוץ לך בפטמות כחלק מהמגע ,אז עלול פטמותך לעמוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר03/01/2010זה חשוב לי כי זה גורם לי להרגיש לא בנוח
וגם בזמן שהיה לי חבר כשהיינו הרבה זמן ביחד נשארתי עם חזייה בגלל זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דניאלה פרייפלד03/01/2010את עושה לעצמך אבל!!!
איפה שמעת ,ראית....שפיטמות חיבות לעמוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר03/01/2010לכל החברות שלי זה ככה וגם מתמונות וידע כללי
דניאלה פרייפלד03/01/2010האם את דומה בכל דבר לחברות שלך????................
יכול להיות שעדין לא היית דלוקה דיו כדי שהן יעמדו ....
אני שוב מדגישה
שזה לא קשור למידת ההנאה שלך או של..... ...........זה רק מראה!!
ובחור ,אם את דואגת, לרוב לא בוחן בחורה לפי תנוכת הפטמות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר05/01/2010אני ממש מצטערת שאני ממשיכה להטריד אבל אני עדיין מוטרדת
אחותי בת 6 והיא די שמנה לכן כבר יש לה ציצים, ובאמת שאין שום הבדל בין הציצים שלה לשלי.
אני לא מתלוננת על הגודל כי אני ממש רזה וזה בסדר.
אבל גם מבחינת הצורה וגם מבחינת הפטמות, לא אמור להיות הבדל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דניאלה פרייפלד06/01/2010אין על מה להצטער להפך עד שתרגישי שלמה עם אצמך לנג'ס!!!!
אך אני לא מבינה את פניתך???
תרשי לי לשאול אותך ואני מצרערת אם כבר ציינת זאת בת כמה את....
ויש לי בקשה אליך יש לך מראה ארוכה בבית ...אם כן בבקשה לעמוד מולו לבושה...
מה את חושבת על עצמך החיוך עניים שער...???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה!!
שיר12/01/2010אני בת 16 בחודש הבא
ומלבד הציצים אני די שלמה עם עצמי, לפעמים הביטחון העצמי שלי מתערער קצת, אבל באופן כללי הוא די מגובש..
אבל אני תמיד נהנת להסתכל על עצמי ואני לא חושבת שמלבד הציצים או קילו אחד או שניים אני רוצה לשנות משהו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
דניאלה פרייפלד13/01/2010או קי
עכשיו תומרי לי בבקשה, מה את חושבת ,שאחרים חושבים עליך???
נקי כמה שאפשר מלהכניס "אותך" לתוך התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)