מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מתמשכת עזרה בבקשהחסוי30/12/2009
שלום
אני בן 16 ויש לי חברה כבר חודש.
הכל בנינו התחיל טוב ממש היה לי כיף איתה וגם הזין שלי ממש עמד כמו שצריך.
אחרי כמה זמן חברה שלי שלחה לי יד למכנסיים והתחילה לעשות לי ביד ולאחר כמה זמן הזין שלי פשוט לא עמד, פשוט הפסיק. מאז אותה פעם היא ניתסה עוד כמה פעמים וזה פשוט לא הלך ואני כבר הגעתי למצב שהוא כמעט ולא עומד לי איתה בכללל וזה ככה בערך כבר שבועיים. אני כבר לאיודע מה לעשות הוא לפעמים עומד לקצת ואז פשוט נופל שוב אני כבר לא יודע מה לחשוב אולי אני חולה אולי ישלי בעיה אולי אני הומו בכלל אני פשוט לא יודע אני באמת מתחיל לחשוב שאולי אני לא נמשך אליה ובאמת אולי אני הומו לא יודע למרות שלא נראלי כי נגיד ברחוב אני רואה משהי יפה אני חושב שממש הייתי רוצה להיות איתה אבל עם בנים זה לא ככה.
הגעתי למצב שאני לא רוצה להיפגש איתה כדי לא להגיע למצבים המביכים האלה.
עכשיו היא מצידה מבינה ותומכת ובאמת כל הכבוד לה על זה אבל בכל זאת אני מרגיש לא טוב עם זה אני לא מבין למה אני ככה. חשוב לציין שהיא הבת היחידה שאני מגיעה למצבים כאלה איתה.
אני שאמח לתשובות שיעזרו לי קצת להבין מה הולך איתי ואם צריך רופא אז לאיזה סוג לפנות
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מאוד ישמח לתשובה..
חסוי02/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון02/01/2010אין לך ממה להיבהל. אני מבינה ממך שמדובר בחברה ראשונה שעמה אתה מגיע לכאלה מצבים של אינטימיות פיזית. אני מבינה שעבורה אתה לא הראשון ואולי יש בזה משהו שקצת מלחיץ אותך, לא דווקא באופן מודע. אני חושבת שאולי זה פשוט הגיע קצת מהר מדי בשבילך לרמות כאלה של אינטימיות פיזית. אני מבינה שיש גם התחשבות מצידה, האם אתה מדבר איתה בגלוי על איך שאתה מרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)