עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    שרונה
    31/12/2009

אני בת 16 וחצי ואני עם חבר שלי משהו כמו חצי שנה. התחלנו לקיים יחסי מין מהר יחסית ואיתו זו הייתה הפעם הראשונה שלי.
    עשינו את זה בערך 4 פעמים, בפעמיים הראשונות זה טיפה כאב אז לא ציפיתי שאני אהנה אבל גם אחרי שזה הפסיק לכאוב לא נהנתי. זה לא שהוא עושה את זה בצורה לא נכונה הוא היה עם כמה בנות לפני והוא לא כופה את זה עליי.
    מה הסיבה?
    ואני לא לוקחת גלולות הוא רק שם קונדום האם זה מספיק ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• שרונה

דניאלה פרייפלד
    31/12/2009

תתארי בבקשה, מה מתרחש שאתם במפגש מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה

שרונה
    31/12/2009

אנחנו שוכבים, מתנשקים, לאט לאט מורידים את הבגדים, נוגעים אחד בשנייה (הדברים הרגילים) כשהוא מגיע למצב של זיקפה יש את החדירה ואת השאר את יודעת.
    שנינו נמשכים אחד לשנייה ושנינו אוהבים אחד את השנייה.
    אני לא יודעת ממה זה נובע..
    אני יודעת שהוא כן נהנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה נוסף

מירב שרון
    31/12/2009

במשחק המקדים מומלץ להיעזר במין אוראלי כדי להגביר רטיבות בנרתיק. כמו כן, גם חומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL שמורחים על הפין ובפתח הנרתיק יכולים להקל על החדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עניתן לי על השאלה...

שרונה
    04/01/2010

אין בעייה עם הכאב.
    אני פשוט לא נהנת, גם כשלא כואב. אני נמשכת אליו (מאוד) ואני אוהבת אותו.
    אני נהנת מגירויי של הדגדגן, אך כשאנחנו מקיימים יחסי מין אני לא נהנת (כלומר מהחדירה).
    מה זה אומר? ואיך אפשר לגרום לי להינות?
    ושאלה נוספת שהייתה לי היא האם אני צריכה לקחת גלולות או שקונדום מספיק?
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תצטרכו ללמוד את הגוף אחד של השני

שחר
    05/01/2010

נסי לדבר עם החבר שלך ולהציע שתנסו תנוחות אחרות וקצת יותר משחק מקדים. חפשו ביחד את הנקודות הרגישות בגופך (ובגופו) ואת הדרך להביא להנאה של שניכם במהלך החדירה ולפניה. סקס זה לא "מתפשטים, שמים קונדום, חודרים, גומרים, הולכים". זה "מתחבקים, מתנשקים, מתמזמזים, מתפשטים, מתמזמזים עוד קצת, מלקקים פה, ממששים שם, משפשים קצת עם האצבע וקצת עם היד וקצת עם הלשון וקצת עם האצבע ה-21, מציצים על הציצי, מדגדגים את הדגדגן, מפנפנים את הפין, משחשחים בבית השחי ומפטמים את הפטמות, ורק בסוף, אחרי שאת כבר ממש חמה ולוהטת והוא כבר החליף צבעים מאדום לסגול - זה הזמן לחדירה" ואני בטוח שעם משחק מקדים מוצלח - השלב הזה יהיה מענג לשניכם. האמת? עם משחק מקדים מוצלח אפשר ליהנות ו"לגמור" גם בלי חדירה.

לגבי קונדום או גלולות? קונדומים הם לא תעודת ביטוח נגד הריון. לפעמים הם נקרעים, לפעמים יש בהם פנצ'ר. מדובר באחוז קטן מאד, אבל זה קורה. קחי בחשבון שקונדום גם מפחית את ההנאה (בעיקר שלו אבל גם קצת שלך). גלולות (או התקן) הן דרך בטוחה יותר למנוע הריון בלתי רצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה ובנוגע למה ששחר אמר..

שרונה
    05/01/2010

כל מה שאמרת אנחנו עושים ואנחנו נהנים, אני לפחות נהנת, מאוד, הרבה יותר מהסקס עצמו ולכן זה היה נראה לי מוזר.
    מה שקורה אצלי במשחק מקדים זה שאני כמעט הרגשתי את ההנאה המלאה אך לא לגמרי, כאילו משהו קטן חסר והוא זה שיעשה את העבודה. אך זה לא קורה ואני נשארת חרמנית ולא מסופקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אולי...

שחר
    05/01/2010

אז אולי צריך פשוט לא להתבייש ולהגיד לו איזו "עבודה" הוא צריך לעשות כדי לעשות בשבילך את החוויה שלמה?
    לפעמים מספיק רמז, ולפעמים צריך פשוט להגיד במפורש "תיגע לי פה" או "תלחץ לי שם" בזמן החדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    05/01/2010

רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן ולא מהחדירה עצמה, אז כך שאפשר שתוך כדי הסקס תדאגי לכך שהוא או את תגרו את הדגדגן שלך על מנת שגם את תיהני בסקס. חשוב שתדברו על זה ושתהיה פתיחות ביניכם בנושא. גלולות יותר יעילות במניעת הריון, קונדום יעיל במניעת מחלות מין הוא גם מונע הריון אבל יש יותר סיכוי לפנצ'ר כי קונדום עלול להיקרע/להחליק וכד'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד הערה

מירב שרון
    05/01/2010

אני ממליצה לך ללמוד איך לענג את עצמך להתחבר לגוף שלך ולמיניות שבך באמצעות אוננות וכשתדעי איך לענג את עצמך ולהביא את עצמך לסיפוק תוכלי גם להדריך אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרונה

דניאלה פרייפלד
    05/01/2010

שאלה לי אליך....
    איפה את "בראש" שלך שאתם יחד?כלומר מה עובר לך בראש...
    בנוסף האם הפעם הראשונה ,שניה עמד בציפיותייך בפנטזיה של ה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדניאלה...

שרונה
    05/01/2010

מתי שקיימנו יחסי מין אני לא זוכרת שחשבתי על משהו ספציפי או מיוחד. אבל מה שאני כן זוכרת זה ששאלתי את עצמי "נראה שהוא נהנה, למה אני לא?".
    האמת היא שעכשיו כשאני חושבת על זה הייתה טיפה של הנאה אבל רק כתוצאה מכך שראיתי אותו נהנה, זה כיף לראות את הבן זוג שלך נהנה, אבל זה לא מספיק. לפחות לי.
    ובנוגע לשאלה השנייה, זה ממש לא ענה על הציפייה ולכן אני כאן.
    תודה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרונה

דניאלה פרייפלד
    06/01/2010

אני לא מכירה אותך.... ובדרך של התכתבות יש קושי ביעוץ של דברים של הלב....
    לפי התחושה שלי מהתשובות שלך ,ומאד מאד יכול להיות שאני טועה ,ובגדול !
    אך בכל זאת אני מרגישה שאני רוצה להגיב...
    אז
    יכול להיות שאת לא נהנהת ( והיות שלא הבאית התלבטות לגבי נטיה) כי בעצם את לא כל כך מאוהבת...כפי שאת ציינת זה הלך מהר מדי!!!!
    לא שמעתי שלקחתם זמן להכיר את הגוף של אחת של השני...
    מה עושה לך טוב מה לא עושה לך טוב...
    האם הוא משקיע בך ומביא אותך לאורגזמה (כי רוב הנשים לא גומרות מחדירה ....)
    קיום יחסי מין ...מעין ריקוד זוגי צריכים להכיר מה הגוף יכול לעשות לב ואז מתחילים את היחד ובהתחלה קשה אך עם הזמן...
    את דואגת לו איפה את???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....

שרונה
    07/01/2010

אין לי בעייה שאת אומרת את מה שאת חושבת.
    יכול להיות אני באמת לא מאוהבת, באמת לוקח לי זמן עד שאני מרגישה משהו למישהו. בכל זאת לא חשבתי שלא נהנים אם לא מאוהבים. ידעתי שהרגש מוסיף להנאה של הסקס אבל לא חשבתי שאי אפשר להינות אם לא מרגישים.
    ואני מופתעת ששמת לב שיש לי בעייה כשזה קשור ללב.
    תודה בכל זאת :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרונה

דניאלה פרייפלד
    08/01/2010

רגע רגע
    יש בנות ובנים שאכן נהנהים מסקס ללא רגש זה בהחלט ניתן....וגם את בהמשך תוכלי כלומר תכירי והיה חשמל ותרצי ל"קפוץ" למיטה איתו זה בסדר (רק עם הגנה) אך
    את בת16 והוא היה הפעם הראשונה, כנראה אשיותך, היתה זקוקה, למשהו קצת אחר לפעם הראשונה.
    וזה לא אומר שאת לא יכולה לעשות תיקון גם איתו אולי....אם את מעונינת....
    את יודעת לענג את עצמך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרונה, איפה את?

דניאלה פרייפלד
    10/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו