מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהשרונה31/12/2009
אני בת 16 וחצי ואני עם חבר שלי משהו כמו חצי שנה. התחלנו לקיים יחסי מין מהר יחסית ואיתו זו הייתה הפעם הראשונה שלי.
עשינו את זה בערך 4 פעמים, בפעמיים הראשונות זה טיפה כאב אז לא ציפיתי שאני אהנה אבל גם אחרי שזה הפסיק לכאוב לא נהנתי. זה לא שהוא עושה את זה בצורה לא נכונה הוא היה עם כמה בנות לפני והוא לא כופה את זה עליי.
מה הסיבה?
ואני לא לוקחת גלולות הוא רק שם קונדום האם זה מספיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרונה
דניאלה פרייפלד31/12/2009תתארי בבקשה, מה מתרחש שאתם במפגש מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה
שרונה31/12/2009אנחנו שוכבים, מתנשקים, לאט לאט מורידים את הבגדים, נוגעים אחד בשנייה (הדברים הרגילים) כשהוא מגיע למצב של זיקפה יש את החדירה ואת השאר את יודעת.
שנינו נמשכים אחד לשנייה ושנינו אוהבים אחד את השנייה.
אני לא יודעת ממה זה נובע..
אני יודעת שהוא כן נהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה נוסף
מירב שרון31/12/2009במשחק המקדים מומלץ להיעזר במין אוראלי כדי להגביר רטיבות בנרתיק. כמו כן, גם חומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL שמורחים על הפין ובפתח הנרתיק יכולים להקל על החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתן לי על השאלה...
שרונה04/01/2010אין בעייה עם הכאב.
אני פשוט לא נהנת, גם כשלא כואב. אני נמשכת אליו (מאוד) ואני אוהבת אותו.
אני נהנת מגירויי של הדגדגן, אך כשאנחנו מקיימים יחסי מין אני לא נהנת (כלומר מהחדירה).
מה זה אומר? ואיך אפשר לגרום לי להינות?
ושאלה נוספת שהייתה לי היא האם אני צריכה לקחת גלולות או שקונדום מספיק?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתצטרכו ללמוד את הגוף אחד של השני
שחר05/01/2010נסי לדבר עם החבר שלך ולהציע שתנסו תנוחות אחרות וקצת יותר משחק מקדים. חפשו ביחד את הנקודות הרגישות בגופך (ובגופו) ואת הדרך להביא להנאה של שניכם במהלך החדירה ולפניה. סקס זה לא "מתפשטים, שמים קונדום, חודרים, גומרים, הולכים". זה "מתחבקים, מתנשקים, מתמזמזים, מתפשטים, מתמזמזים עוד קצת, מלקקים פה, ממששים שם, משפשים קצת עם האצבע וקצת עם היד וקצת עם הלשון וקצת עם האצבע ה-21, מציצים על הציצי, מדגדגים את הדגדגן, מפנפנים את הפין, משחשחים בבית השחי ומפטמים את הפטמות, ורק בסוף, אחרי שאת כבר ממש חמה ולוהטת והוא כבר החליף צבעים מאדום לסגול - זה הזמן לחדירה" ואני בטוח שעם משחק מקדים מוצלח - השלב הזה יהיה מענג לשניכם. האמת? עם משחק מקדים מוצלח אפשר ליהנות ו"לגמור" גם בלי חדירה.
לגבי קונדום או גלולות? קונדומים הם לא תעודת ביטוח נגד הריון. לפעמים הם נקרעים, לפעמים יש בהם פנצ'ר. מדובר באחוז קטן מאד, אבל זה קורה. קחי בחשבון שקונדום גם מפחית את ההנאה (בעיקר שלו אבל גם קצת שלך). גלולות (או התקן) הן דרך בטוחה יותר למנוע הריון בלתי רצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ובנוגע למה ששחר אמר..
שרונה05/01/2010כל מה שאמרת אנחנו עושים ואנחנו נהנים, אני לפחות נהנת, מאוד, הרבה יותר מהסקס עצמו ולכן זה היה נראה לי מוזר.
מה שקורה אצלי במשחק מקדים זה שאני כמעט הרגשתי את ההנאה המלאה אך לא לגמרי, כאילו משהו קטן חסר והוא זה שיעשה את העבודה. אך זה לא קורה ואני נשארת חרמנית ולא מסופקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אולי...
שחר05/01/2010אז אולי צריך פשוט לא להתבייש ולהגיד לו איזו "עבודה" הוא צריך לעשות כדי לעשות בשבילך את החוויה שלמה?
לפעמים מספיק רמז, ולפעמים צריך פשוט להגיד במפורש "תיגע לי פה" או "תלחץ לי שם" בזמן החדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון05/01/2010רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן ולא מהחדירה עצמה, אז כך שאפשר שתוך כדי הסקס תדאגי לכך שהוא או את תגרו את הדגדגן שלך על מנת שגם את תיהני בסקס. חשוב שתדברו על זה ושתהיה פתיחות ביניכם בנושא. גלולות יותר יעילות במניעת הריון, קונדום יעיל במניעת מחלות מין הוא גם מונע הריון אבל יש יותר סיכוי לפנצ'ר כי קונדום עלול להיקרע/להחליק וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הערה
מירב שרון05/01/2010אני ממליצה לך ללמוד איך לענג את עצמך להתחבר לגוף שלך ולמיניות שבך באמצעות אוננות וכשתדעי איך לענג את עצמך ולהביא את עצמך לסיפוק תוכלי גם להדריך אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה
דניאלה פרייפלד05/01/2010שאלה לי אליך....
איפה את "בראש" שלך שאתם יחד?כלומר מה עובר לך בראש...
בנוסף האם הפעם הראשונה ,שניה עמד בציפיותייך בפנטזיה של ה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדניאלה...
שרונה05/01/2010מתי שקיימנו יחסי מין אני לא זוכרת שחשבתי על משהו ספציפי או מיוחד. אבל מה שאני כן זוכרת זה ששאלתי את עצמי "נראה שהוא נהנה, למה אני לא?".
האמת היא שעכשיו כשאני חושבת על זה הייתה טיפה של הנאה אבל רק כתוצאה מכך שראיתי אותו נהנה, זה כיף לראות את הבן זוג שלך נהנה, אבל זה לא מספיק. לפחות לי.
ובנוגע לשאלה השנייה, זה ממש לא ענה על הציפייה ולכן אני כאן.
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה
דניאלה פרייפלד06/01/2010אני לא מכירה אותך.... ובדרך של התכתבות יש קושי ביעוץ של דברים של הלב....
לפי התחושה שלי מהתשובות שלך ,ומאד מאד יכול להיות שאני טועה ,ובגדול !
אך בכל זאת אני מרגישה שאני רוצה להגיב...
אז
יכול להיות שאת לא נהנהת ( והיות שלא הבאית התלבטות לגבי נטיה) כי בעצם את לא כל כך מאוהבת...כפי שאת ציינת זה הלך מהר מדי!!!!
לא שמעתי שלקחתם זמן להכיר את הגוף של אחת של השני...
מה עושה לך טוב מה לא עושה לך טוב...
האם הוא משקיע בך ומביא אותך לאורגזמה (כי רוב הנשים לא גומרות מחדירה ....)
קיום יחסי מין ...מעין ריקוד זוגי צריכים להכיר מה הגוף יכול לעשות לב ואז מתחילים את היחד ובהתחלה קשה אך עם הזמן...
את דואגת לו איפה את???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
שרונה07/01/2010אין לי בעייה שאת אומרת את מה שאת חושבת.
יכול להיות אני באמת לא מאוהבת, באמת לוקח לי זמן עד שאני מרגישה משהו למישהו. בכל זאת לא חשבתי שלא נהנים אם לא מאוהבים. ידעתי שהרגש מוסיף להנאה של הסקס אבל לא חשבתי שאי אפשר להינות אם לא מרגישים.
ואני מופתעת ששמת לב שיש לי בעייה כשזה קשור ללב.
תודה בכל זאת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה
דניאלה פרייפלד08/01/2010רגע רגע
יש בנות ובנים שאכן נהנהים מסקס ללא רגש זה בהחלט ניתן....וגם את בהמשך תוכלי כלומר תכירי והיה חשמל ותרצי ל"קפוץ" למיטה איתו זה בסדר (רק עם הגנה) אך
את בת16 והוא היה הפעם הראשונה, כנראה אשיותך, היתה זקוקה, למשהו קצת אחר לפעם הראשונה.
וזה לא אומר שאת לא יכולה לעשות תיקון גם איתו אולי....אם את מעונינת....
את יודעת לענג את עצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה, איפה את?
דניאלה פרייפלד10/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)