מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוי04/01/2010
שלום רב !
נולדים עקרים או שזה יכול ליקרות יום אחד ומה זה אומר שאין לי זרע מישהו יכול להסביר לי קצת על זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות אבל לא סביר
שחר04/01/2010סטטיסטית קיימת אפשרות להיוולד עקר. הסיכוי לכך נמוך מאד.
בן כמה אתה?
יש נערים שהתבגרותם הגופנית והמינית מתחילה בגיל מאוחר יחסית (בדיוק כמו שיש כאלה שמקדימים). האם יתכן שאתה פשוט אחד מהמאחרים? אם כן - אין מקום לדאגה. כשזה יגיע - זה יגיע.
קיימת גם אפשרות שאדם נולד רגיל והפך לעקר בעקבות טיפול רפואי מסויים או תאונה או חשיפה לרעלים. גם פה מדובר בסבירות סטטיסטית נמוכה מאד. האם ידוע לך על אירוע שכזה בעברך?
לא צריך "להיכנס לסרט" מהעניין. אם אתה חושב שאתה סובל מבעיה רפואית של ממש תצטרך לפרט יותר, אבל אני לא בטוח שזה המקום המתאים לקבלת יעוץ רפואי - בשביל זה כדאי ללכת לראות רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל עקר זה אומר שאין לי זרע ?
חסוי04/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח
שחר04/01/2010עקרות אינה בהכרח אי שפיכת זרע.
יש גברים ששופכים זרע אבל הם עדיין עקרים משום שהזרע שלהם לא פורה בגלל בעיה רפואית. ויש גברים ששופכים כמות זעירה של זרע ובכל זאת הם לא עקרים.
ויש... יש נערים שפשוט עדיין לא הגיעו לשלב ההתבגרות המינית לכן עדיין אין להם שפיכת זרע. יש ילדים ששופכים זרע כבר בגיל 10 ויש נערים שזה קורה אצלם רק בגיל 15. אם אתה באמצע - כנראה שאין לך מה לדאוג, רק לחכות בסבלנות. אם עברת את גיל 15 ועדיין לא שפכת זרע - יתכן שכדאי לך להיבדק אצל רופא. זה לא בהכרח מצביע על בעיה (יש גם מי שממתין מעבר לגיל 15) אבל זה שווה בדיקת רופא.
מלבד שפיכת זרע - יש לך סימני מין אחרים? התחלף לך הקול? שערות? כל אלה יכולים להיות סימנים ש"או-טו-טו זה מגיע".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)