מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לנשיםדינדינה :P04/01/2010
שלום :)
אז ככה יוצא לי לחשוב לא מעט כול כך על נשים ערומות אבל רק בחלק העליון וזה לא מגעיל אותי,אבל כאילו בנים אם אני מדמינת ערומים זה דיי דוחה אותי! יכול להיות שזה קשור לזה שאני אולי לסבית? יכול להיות שזה רק בגלל הגיד?(אני בת 14 וחצי) יכול להיות שזה יעבוד לי?!יכול להיות כי אולי אני לא ראיתי הרבה פעמים איבר גברי יצא לי לראות אולי איזה 5 גג! בתמונות בטעות!
עוד שאלה-אם הפיטמה עומדת זה אומר שאני מגורה או שקר לי?אם מישהו נגע לי בציצי (בטעות) ולאחר מכן הפיטמה שלי נעמדה זה אומר שנאי חרמנית?! שאני מגורה?-חרמנית זה מגורה?
מה ההבדל בין חרמנית למגורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לקבוע בוודאות
שחר04/01/2010תצטרכי לתת לעצמך את הזמן ללמוד את ההעדפות שלך.
בגיל 14 האישיות שלך עוד לא מעוצבת באופן סופי ואת מתלבטת ומנסה ולא בטוחה בתחושות שלך. תחושת קרבה לבן/ב זוג לא מתבטאת רק במשיכה/דחיה מינית ומשיכה לאיברי המין. נסי לבחון את התחושות שלך לפי אישיותו של האדם עימו/עימה את מתיידדת, ולא דווקא את התחושות כלפי גופו/גופה.
מגע בפטמה יכול בהחלט לגרות אותה ולגרום לה לעמוד. באותה מידה הפטמה יכולה להזדקר גם כתוצאה מקור. גירוי פיזי לא בהכרח מעיד על גירוי שנובע מאהבה, זו תגובה טבעית של הגוף למגע, אפילו מקרי ותמים לגמרי.
העיצה הכי טובה שאני יכול להעניק לך היא: תזרמי עם עצמך. אל תייסרי את עצמך במחשבות וחששות. אם תהיה אדם חם, חכם ואוהב, ותמצאי לך בן (או בת) זוג שגם הוא/היא אדם חם, חכם ואוהב, ממש לא משנה אם הוא מהמין שלך או מהמין השני - מובטחים לך חיים מאושרים. ובינתיים את בת 14 ומותר לך להתלבט באשר לזהותך. בעוד שנתיים "וקצת" תוכלי גם לנסות לטעום - קצת מזה ואולי גם קצת מזה, ולבדוק עם עצמך מה יותר מתאים לך. כמה "סטוצים" לסבים בגיל הנעורים לא הופך אותך ללסבית אלא מצביע על סקרנות ומודעות עצמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה =]
דינדינה :P05/01/2010אוקי תודה מממש את ממש הרגעת אותי אבל ממש =]
אבל לא ענית יל על השאלה מה ההבדל בין חרמנות למגורה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו השאלה הקשה
שחר05/01/2010"חרמן" זה סלנג שמתאר אדם שאוהב ורוצה לקיים יחסים.
"מגורה" זה מצב של גירוי והתעוררות.
בעוד "מגורה" זה תאור של תופעה גופנית (הזדקרות של הפטמות והדגדגן אצל נשים, הזדקרות של הפין והפטמות אצל גברים), "חרמן" זה יותר תאור להתנהגות או מאוויים.
אבל ההשוואה או הגדרת הבדלים היא לא משהו שכל כך קל לעשותו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי
דינדינה :P05/01/2010אוקי תודה ?
אם מישהו רואה נגיד פורנו אז הוא גם מגורה וגם חרמן נכון? :O* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהננסח את זה ככה
שחר05/01/2010חרמן זה אחד (אחת) שאוהב לראות פורנו. וכשהוא/היא רואים פורנו הם יהפכו למגורים כתוצאה מהתמונות או מהמחשבות שרצות בראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדדדררר
נטלי06/01/2010זה נורמליי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה :P
דניאלה פרייפלד06/01/2010אכן גיל 14 ,זאת לא הגיל להתחיל לדאוג אם את נמשכת ל....אז האם אני..........
לפי הניסוח שלך אני לא חושבת שאת סגורה להנה או להנה את חוקרת וזה מה שמתבגרות/ים
אמורים לעשות .
יש שמרחיקים/ות ומתנסים/ות ויש שנשארים/ות עם הפנטזיות "וגדלים" לנטיה המינית שיותר נמשכים/ות אליו.
יש שיועדים/ות שנהנים משניהם אך בוחרים........לכיוון זה או אחר ...........
לגבי פטמות רק את יודעת אם קר לך או שאת מרגישה מגורה וזה לא מחייב שכל פעם זאת תהיה תגובת הפטמות ...כלומר זה לא בהכרך אחת הסימנים...את יכולה להיות מגורה ללא סימן מהפטמות
מגורה חרמן =מה בא קודם הביצה או התרנגול?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)