מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודים חזקים באיבר המיןנטע05/01/2010
אני בת 15 וקיימתי יחסי מין עם חבר שלי, מאז יש לי גרודים חזקים באזור איבר המין , מה עושים ? ומימה זה ניגרם ? דחוף . אני לא רוצה ללכת לרופא ביגלל שהוא יספר לאמא שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות זיהום או פטריה
שחר05/01/2010וזה הזמן ללכת לרופא, ובסוף הבדיקה (או בתחילתה) לבקש ממנו שלא יספר לאמא שלך. אני לא מכיר את הרופא שלך אבל אם הבקשה שלך סבירה והטיפול בך אפשרי ללא ידיעת ההורים אני חושב שהרופא יכבד את בקשתך. קחי בחשבון שבדיקה של נערה אצל רופא מחוייבת בנוכחות מלווה (אפילו אם מדובר באחות מהמרפאה).
אם אכן מדובר בזיהום ובגלל הבושה לא תטפלי בו בזמן, הוא עלול להחמיר, ואת זה אמא שלך כבר תדע...
הקשיבי. קרה מה שקרה. אם את מספיק בוגרת לקיים יחסי מין, היי מספיק בוגרת גם לטפל בתוצאות (אני לא אומר את זה בטון מוכיח או כועס אלא להיפך). קיימת יחסים, נהנית, כנראה שיש זיהום קל. אין ברירה - צריך ללכת לרופא. אם אמא תגלה - היא תגלה. תעברי את הגשר הזה כשתגיעי אליו (אם בכלל תגיעי. יכול להיות שהכל יעבור בשקט והיא לא תדע מכלום). הביטי על הצד החיובי - בזיהום מטפלים עם קצת אנטיביוטיקה, בפטריה עם קצת משחה. לפעמים יש ליחסי מין תוצאות שהטיפול בהן הרבה יותר מורכב (למשל הריון), ותתפלאי לשמוע - גם בזה אפשר לטפל אצל רופא בלי שאמא תדע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע שלום
מירב שרון07/01/2010אין לך ברירה את צריכה להגיע לבדיקה אצל רופא/ה נשים לצורך קבלת אבחנה וטיפול רפואי. יש חיסיון רפואי והמידע לא יגיע לאמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)