גירודים חזקים באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים חזקים באיבר המין
    נטע
    05/01/2010

אני בת 15 וקיימתי יחסי מין עם חבר שלי, מאז יש לי גרודים חזקים באזור איבר המין , מה עושים ? ומימה זה ניגרם ? דחוף . אני לא רוצה ללכת לרופא ביגלל שהוא יספר לאמא שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירודים חזקים באיבר המין

הוספת תגובה

• יכול להיות זיהום או פטריה

שחר
    05/01/2010

וזה הזמן ללכת לרופא, ובסוף הבדיקה (או בתחילתה) לבקש ממנו שלא יספר לאמא שלך. אני לא מכיר את הרופא שלך אבל אם הבקשה שלך סבירה והטיפול בך אפשרי ללא ידיעת ההורים אני חושב שהרופא יכבד את בקשתך. קחי בחשבון שבדיקה של נערה אצל רופא מחוייבת בנוכחות מלווה (אפילו אם מדובר באחות מהמרפאה).
    אם אכן מדובר בזיהום ובגלל הבושה לא תטפלי בו בזמן, הוא עלול להחמיר, ואת זה אמא שלך כבר תדע...

הקשיבי. קרה מה שקרה. אם את מספיק בוגרת לקיים יחסי מין, היי מספיק בוגרת גם לטפל בתוצאות (אני לא אומר את זה בטון מוכיח או כועס אלא להיפך). קיימת יחסים, נהנית, כנראה שיש זיהום קל. אין ברירה - צריך ללכת לרופא. אם אמא תגלה - היא תגלה. תעברי את הגשר הזה כשתגיעי אליו (אם בכלל תגיעי. יכול להיות שהכל יעבור בשקט והיא לא תדע מכלום). הביטי על הצד החיובי - בזיהום מטפלים עם קצת אנטיביוטיקה, בפטריה עם קצת משחה. לפעמים יש ליחסי מין תוצאות שהטיפול בהן הרבה יותר מורכב (למשל הריון), ותתפלאי לשמוע - גם בזה אפשר לטפל אצל רופא בלי שאמא תדע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטע שלום

מירב שרון
    07/01/2010

אין לך ברירה את צריכה להגיע לבדיקה אצל רופא/ה נשים לצורך קבלת אבחנה וטיפול רפואי. יש חיסיון רפואי והמידע לא יגיע לאמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו