מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוי05/01/2010
שלום רב !
אני בן 14 ואני ממש מכור לאונות אני יכול ליגמור את תאי הזרע או להרוס את מערכת הרבייה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
שחר05/01/2010אתה יכול לאונן כמה שאתה רוצה. זה לא יגמור את הזרעונים (יש לך בגוף בית חרושת שמייצר זרעונים כל הזמן והם אף פעם לא יגמרו) ולא יזיק למערכת הרביה שלך.
הדבר היחיד שצריך לשים אליו לב הוא שה"התמכרות" לא תבוא על חשבון פעילויות אחרות. אתה בן 14 ויש לך לימודים, חברים, בילויים, ספורט. אם אתה מוותר על כל אלה בשביל העונג שהיד מעניקה לך - אתה מפסיד הרבה הנאות אחרות. תאונן כמה שאתה רוצה, אין בכך נזק בריאותי, אבל שמור על מידתיות שתאפשר לך להקדיש את הזמן הדרוש גם לפעילויות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד05/01/2010לא ולא......
אוננות נהפך להרסי אם אתה עושה זאת במקום דברים אחרים שחשובים בחייך ...כלומר להתמכרות
אם זה לא כך וזה רק תוספת עינוג ..תמשיך להינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משה?
חסוי06/01/2010זה יכול להיות משהו פסיכולוגי שיכול לפיגוע בזה(סתם שאלה ) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד06/01/2010תחושה של שורף לרוב אינו פסכולוגי.
אלא אם תומר לי שיש לך בעיות נפשיות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד06/01/2010גברים, אם לא קורה משהו בדרך או בעיה גנטית, מיצרים זרעים (אומנם הכמות ואיכות יורדת....עד 120).
הבעיה ההתמכרות, בנוסף למה ששחר אמרה ,יש חשש שלא תוכל עם הזמן ,ליצור קשר מיני אינטימי שכוולל הנאה בדרך אחרת ולא רק באוננות.
אז!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם לא מבינים
חסוי06/01/2010אני שאול נגיד שאני אומר משהו על שהזרע לא תקין ושלא יגדלו יותר זריעונים זה לקירות כי אמרו לי שאיפשר ככה לערוס את זה במובן הפסיכולוגי שאני חושב או מדבר על זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לוקח את זה רחוק מדי...
שחר06/01/2010גם אם תגיד אלף פעמים "נגמרים לי הזרעונים" הם לא יגמרו. הם פשוט ממשיכים להיווצר אצל כל נער/גבר בריא בגופו (כפי שציינתי - מחלות או תאונות יכולות לגרום לבעיות אבל זה אירוע נדיר, ומי שחולה או מעורב בתאונה יודע על כך היטב).
נראה לי שאתה, איך אומרים, "מכניס את עצמך לסרט". צא מזה. הבעיה עם אוננות היא לא פיזיולוגית (זאת אומרת שלא תסבול מ"אפיסת זרע", מונח רפואי שאינו קיים והמצאתי אותו כרגע). האוננות עלולה להסיט את תשומת ליבך מדברים אחרים שנערים בגילך עושים לכן רצוי לשמור על מידתיות. תגדיר לעצמך כמה זמן אתה מקדיש לחברים, כמה לספורט, כמה ללימודים, כמה לבילויים, כמה לקריאת ספרים או צפיה בטלוויזיה או האזנה למוזיקה. ובזמן הפנוי - תשתמש בידך באופן שהכי מענג אותך ובלי חשש.
אם תהיה עסוק בראשך כל הזמן במחסור בזרעונים מה שיקרה הוא שכשתגיע לשלב בו תרצה לקיים יחסי מין של ממש עם חברתך (בלי קשר- כדאי להמתין עם זה כה שנים עד שהאישיות מבשילה קצת יותר) תהיה עסוק בחרדות וזה יפגום בהנאה ההדדית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד08/01/2010צר לי ,אין לך כוחות על ,שיכולים להשפיע להנה או להנה על הזרעים שלך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)