נגעל מעירום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגעל מעירום
    עידן
    08/01/2010

שלום אני בן 16 וחצי ויש לי בעיה (?)

אני נגעל מעירום. גם של בנים וגם של בנות.. תמונות פורנו לא עושות לי כלום פשוט... כשאני מאונן אני חושב על איך שבנות נוגעות בי ולא משנה לי הציצים שלהן וכאלה..

לעומת זאת, שאני רק יושב ליד חברה שלי - עומד לי הפין, ובטח כשהיא נוגעת בי.

ועוד שאלה - כשאני מאונן אני גומר אחרי 2-5 דקות. זה נורמלי? מה הממוצע? האם זה רק זמני?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגעל מעירום

הוספת תגובה

• עידן

דניאלה פרייפלד
    08/01/2010

ואם החברה שלך ערומה אתה גם נגעל????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שאני סוג של דתי

עידן
    09/01/2010

אני מבית דתי.. וגם חברה שלי.. אז אני רק נוגע בחברה שלי ומתנשק ולא ממש "עושה אותה" כמו שנהוג אצלכם.. אני בן 16 וחצי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן

דניאלה פרייפלד
    10/01/2010

אהבתי, סוג של דתי...
    אך השאלה עדין נשאלת, אך הניסוח משתנה ,אם תפנטז על החברה שלך בעירום ......אתה נגעל מעצם המחשבה או............... ?
    ואם אתה לא נגעל אם תשים את עצמך איתה בעירום האם אז אתה נגעל???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עידן
    10/01/2010

הכוונה בסוג של דתי זה שאני מבית דתי, אבל החלטתי לחזור בשאלה בינתיים.. וגם חברה שלי.. הבעיה היא שאני לומד בבית ספר דתי, ולכן אין לי שום ידע במה שקשור במין..

אוקיי לא התכוונתי להגיע לזה אבל אני די מתוסבך מבחינה מינית.. יש לי 3 פטישים שונים שמתוכם שניים מוכרים לרוב האנשים ואחד לא כ"כ.. ת'אמת שזה די נחמד ואני ממש נהנה מזה..
    אבל לפי מה שהבנתי מכל מיני חברים שהכרתי באתרי הפטישים, הסביבה בד"כ מתייחסת באופן שלילי לאנשים בעלי פטישים ולא ברור לי למה.. (מעולם לא סיפרתי לאפחד, גם לחברה, על הפטישים).
    גם ככה לקח לי די הרבה זמן להבין שפטיש זה משו חריג שהרי אני מבית דתי ולא ממש מדברים אל זה אצלנו..

ולענייננו, אני לא מפנטז על חברה שלי ערומה כשאני מאונן, אני פשוט מפנטז על המגע בינינו .. ומידי פעם אני מצרף לסיטואציה אחד מהפטישים.. בשביל שיהיה יותר מענג...

עכשיו השאלה "מה נסגר איתי" אפילו יותר חזקה.. תעזרי לי?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן

דניאלה פרייפלד
    11/01/2010

קודם כלכל הכבוד על הפתיחות,לא קל!!!
    פטישיזם לא בהכרח שלילי...
    ולמה אני מתכוונת, אם זה לא פוגע באחר, כמו גנבת נעליים או תחתונים מחבל הכביסה או נגיעה של האחר בכדי לעורר את עצמך זה יכול להיות קושי
    אבל אם זה משהו בינך לבינך זה בסדר אם זה לא מפריע לך...
    יש פטישיזם שלא מפריע בהכרך לפטנר וא]פשר להכניס אותו למשחק המקדים....לדוגמא ריח של משהו אם יש פתיחות עם הפטנר אפשר להכניס להריח למשחק המקדים וכך אתה מעורר את עצמך....
    אז גם פטישיזם לא בהכרך בעיתי אם זה מקובל על השניים.

בפינטוז מותר לך הכל.....כל עוד זה לא מפחיד או מפריע לך.......אם זה מגיע למפריע או מפחיד אז אני ממליצה לקבל יעוץ לא דרך המחשב...
    אבל אתה בעצמך אומר שאתה מתחיל שינויים משמעותיים בחייך בזהות שלך,מי אני...זה לא תקופה קלה!!!!
    את המיניות קח בצעדים קטנים...
    אין על מה לדבר ל"סגור" כי אתה בתהליך של התהוות.....תן לעצמך לצמח היום ללא גבולות סגורים..
    סלח לי, אך אני שוב אשאל,הפיטוז על החברה שלך בעירום דוחה אותך כי התחלת עם עירום דוחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו