מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה!חסוי11/01/2010
שלום יש לי בעיה אני גומר מהר מדיי אבלל ממש מהר משהו כמו דקה עד חמש דקות שאני מאונן אני לא רוצה לחשוב מה יקרה שאני יפגוש בחורה..מה הזמן הממוצע שבדרך כלל גבר גומר ומה אפשר לעשות בנידון האם יש עצות מיוחדות שיכולות לגרום לי להשהות את השפיכה או אולי תרופות שצריך לקחת?? אנא עזרו לי תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד11/01/2010קודם כל להירגע!!!!
אם אתה מגיע ל5 דק' זה סביר....אין זמן אוננות קבועה...זה משתנה עקב כל מיני דברים שמתרחשים סביבך ובראשך....ולכן חשוב להירגע....
תוצאי את סטופר מהחדר ותאונן לשם הנאה לא בכדי לגמור
תאונן עד שתרגיש הנה עוד שפשוף ו....אז תעצור לא לגמור!!!
תעשה זאת כמה וכמה פעמים לאונן ללא מטרת הגמירה עוצר...נרגע ממשיך ושוב....
תהיה עם עצמך כך כמה וכמה פעמים ותחוש אם אתה מצליח להחזיק יותר עד שנק' שבו אתה כבר לא יכול יותר...
שים לב לנגיעת היד אם הלחץ משתנה על רטוב או יבש....לחוש את עצמך לא לבדוק
תנשה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה..
אביב12/01/2010שאת אומרת לעצור להירגע לכמה זמן בערך? את מתכוונת עד שיורדת הזיקפה ואז שוב להמשיך כרגיל? ותודה מראש אתם אחלה!!;]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביב
דניאלה פרייפלד12/01/2010אני שומעת שאת הרעיון הבנת....נרגע....לא צריך עד עיבוד זיקפה ...אך גם זה אפשרי שוב אין מטרה כמותית או הישגית
תחושה של הנאה .....אמור "מבלי שתשים" לב יותר להחזיק עד ש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)