שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    חסוי
    11/01/2010

שלום אני בת 17 ואני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין הכול טוב ויפה הבעיה שהוא מבקש ממני כול הזמן לשלב בסקס גם סטירות באשכים וגם אחרי הסקס לפעמים, לי אין בעיה עם זה אבל בכול זאת היה כמה פעמים שהוא ממש התקפל מזה דקות ארוכות אך בכול זאת הוא נהנה מהכאב ולמרות הכול אין לו בעיה שאני אמשיך, הוא גם פעם אמר לי ממש לתפוס לו אותם ולשלוט עליו, מצד אחד זה כיף ומצחיק ואין לי בעיה להמשיך גם לי מצד שני הייתי רוצה לדעת עד כמה זה מסוכן והאם הוא יודע בכלל מה הוא עושה כי לפי מיטב ידיעתי זה יכול להיות מסוכן האם כדאי להמשיך עם זה או להסביר לו שעדיף להפסיק?ואם הוא בכול זאת ירצה האם ללכת איתו בראש? לא הייתי רוצה לעשות לו נזק ומצד שני אני רוצה לספק אותו ולעשות כרצונו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    11/01/2010

חבר שלך מתענג מפעילות שהיא סאדו-מאזוכיסטית וחשוב מאוד שמה נעשה ייעשה בעדינות כי בהחלט יש סיכונים כגון שפשופים/פצעים ובמקרים קשים יותר אף שטפי דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו