מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין לי זקפהאביב13/01/2010
שלום אני בן 15 וכבר שנתיים בערך אין לי זקפת בוקר רציתי לדעת אם זה לא נורמלי ו אם אני צריך ללכת לרופא בנוסף צומחות לי שערות על איבר המין עצמו וקשה לי להעמיד אותו על ידי מחשבה מה שלפני שנתיים כן הצלחתי. ואם זה יעזור בגיל 3 עשו לי ניתוח להוצאת נוזלים משק האשכים אם זה הגורם
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביב
דניאלה פרייפלד13/01/2010ובלילה יש לך זיקפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
אביב14/01/2010לא מה זאת אומרת בלילה אמורה להיות זקפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביב
דניאלה פרייפלד14/01/2010יש תוך כדי שינה גם זיקפות שאחד מהם ,לבסוף, זיקפת הבוקר יכול להיות שהיה לך אך ירד לפני שהתאוררת. גם לא חייב להיות כל בוקר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
אביב16/01/2010יש לי גם בעיה בלהעמיד אותו וזה נורמלי שצומחות לי שערות על האיבר עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביב
דניאלה פרייפלד16/01/2010הקושי מאז תחילת ההתבגרות או זה לאחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצמיחה
אביב18/01/2010הצמיחה זה מההתחלה אבל הקושי להעמיד בא ביחד עם זה שהפסיקה לי הזיקפת בוקר היה לי הרבה יותר קל להעמיד ןזקפת בוקר אבל שניהם הפסיקו ביחד
דניאלה פרייפלד18/01/2010האם אתה מותרד מעבר ל"רגיל"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אל אבל
אביב19/01/2010עכשיו לא באל באותה תקופה היה לי מה שהוא פסיכולוגי יוכל להיות שזה הבעיה
דניאלה פרייפלד20/01/2010אכן כן.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יעבור
אביב23/01/2010זה יעבור מתי שהוא
דניאלה פרייפלד23/01/2010רק כדי להבהיר
אתה אומר שבתחילת ההתבגרות היו לך זקפות וטובות...וגם אוננת ואז היה אירוע...
ולאחר מכן יש לך קושי להעמיד אותו. האם הבנתח נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ובנוסף
אביב24/01/2010כן ובנוסף מה אפשר לעשות בנוגע לצמיחה כי הוא צומח על האיבר עצמו
דניאלה פרייפלד24/01/2010לא ציינת אם הקושי קיים גם שאתה רוצה לאונן.
ולגבי זיקפות לילה אם תוכל יש לבולים שקונים את הלבן בצד..תקח כמה מהם שהם ביחד בשורה ושים אותם סביב פינך ( לא להדביק,לבדוק שהם יחד ולא נקערו) במעין טבעת.שתתעורר בבוקר שים לב אם הם נפרדו....
שער גודל זה לא אמור להפריע להנאה.
האם דברת אם משהו לאחר האירוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אביב27/01/2010כן יש קושי גם באוננות
דניאלה פרייפלד28/01/2010אביב
היות ואני מבינה מדברך שעיבוד "הקשר" (תפקוד) של הפין ,קרה סביב אירוע ,קשה לך, אני מציע לך בכל זאת ללכת לקבל יעוץ, שלצערי לא ניתן לעשות כך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)