מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהבן13/01/2010
האם זה בסדר שלפעמים יוצא שאני חולם על חבר שלי כשהוא בתחתונים? פעם ראיתי אותו ערום ומאז אני לא מפסיק לחשוב על איבר מינו. אני לא הומו ובכל זאת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
דניאלה פרייפלד13/01/2010מותר לך לחשוב כל מה שתרצה ...
המחשבה לבדו לא עושה אותך ל.....
הרבה מתבגרים/ות מתנסים, בודקים את מניותם וגם זה לא בהכרך אומר ש...
אז קודם להירגע....ותן לעצמך לחשוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בן13/01/2010אז את אומרת שזה בסדר אם עומד לי כשאני רואה לו את הבולבול? פשוט יש לו ענק וזה מחרמן אותי. גם האשכים שלו מדליקים אותי. אני לא יודע למה. תודה בכל זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
דניאלה פרייפלד13/01/2010בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בן14/01/201015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפאל
דניאלה פרייפלד14/01/2010סליחה על זה שאני קוראת לך אור, אני לא מבינה מאיפה זה בא!
מה היו התחושות ומחשבות לגבי מיניות לפני שראת את....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בן15/01/2010כמו שאמרתי לך - אני לא הומו
אני חושב שאני סטרייט גמור
עם זאת, כשראיתי לחבר שלי את הבולבול עמד לי ויצא שכבר כמה פעמים
פינטזתי עליו כשהוא ערום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפאל
דניאלה פרייפלד15/01/2010ענית לעצמך!!!
אתה היחידי שיודע מה קורה איתך!
ולכן לחשוב על....ושזה יגרום לזיקפה וחשק, מותר וזה בסדר.
לפנטז על.... תמיד מותר ואין חוקים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בן15/01/2010תודה על התשובה
שאלה נוספת: האם זה בסדר שהבולבול שלי בזקפה הוא 15 ס"מ (אני בן 15).
כי ראיתי לחברים שלי (שגם להם היה זקפה)והבולבול שלהם שהיה גדול יותר
הכל תקין אצלי? אני לא יודע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפאל
דניאלה פרייפלד15/01/2010תקין .......ויש אפשרות שיגדל עוד...
לא הגודל קובע, אלא איכות הבן אדם ששייך לו!!!
לתת ולקבל הנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - אבל יש לי שאלה נוספת...
בן16/01/2010אי מקוה שאני לא מטריד אותך עם השאלות שלי. תודה על התשובות הכנות
אבל יש לי שאלה נספת: האם בריא לאונן? האם זה בסדר שכשהבולבול עומד לי הוא כמעט כמו חצי קשת בקצהו? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפאל
דניאלה פרייפלד16/01/2010מאד טוב האוננות!כך אתה מכיר איך לענג את עצמך ובעתיד .....
שאתה מאונן שחק איתו כלומר תנשה על יבש.עם חומר סיכה (על בסיס מים),התנוחות שונות עם יד שמאל ימין...בקיצור לנסות
לגבי צורתו, לרוב היות וניתן בתנוחות שונות להיכנס ,גם הפתח של הנרתיק גמיש, וגם הפין לא קשה כאבן ,מאד יתכן שבפנים הוא לא יורגש כלא ישר....
אבל אם זה מאד מפריעה כדאי ללכת לאורולג.
תציק תציק....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
בן16/01/2010אין לי מושג מה זה חומר סיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפאל
דניאלה פרייפלד16/01/2010אפשר לקנות בבתי מרקחת
ky jell* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)