מבולבלת .. צריכה את עזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת .. צריכה את עזרתכם
    X
    15/01/2010

שלום,
    קודם כל זה כל כך משמח לראות שהפורום הזה עדיין מתפקד ועדיין עוזר לנערים ונערות! פורום שעזר לי המון המון כשהייתי בבעיה מתסכלת לפני תקופה ארוכה :) אז באמת כל הכבוד ותודה לצוות המדהים שתמיד נותן מענה מהיר, מקצועי וממצה .. מה שגרם לי גם הפעם לפנות אלייכם שוב ..

אז ככה , אני בת 19 ואני נמצאת בבילבול מסויים שאני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור..
    לפני פחות משנה הייתי בקשר והחלטתי שאני מוכנה לקיים יחסי מין בפעם הראשונה, נפגשתי עם החבר מוכנה לחלוטין ושלמה עם ההחלטה, היינו אצלו והעניינים התחילו לזוז, הבגדים ירדו לגמרי והיה נחמד...עד לרגע החדירה, החדירה שלא קרתה! החבר ניסה להחדיר וניסה וניסה..וזה פשוט לא הצליח!! כל כך התפדחתי ולא ידעתי מה לעשות..כי גם הייתי לגמרי חסרת מושג בקשר להכל! אם אנחנו עושים נכון..האם ככה זה צריך להיות..כי זאת היתי אמורה להיות הפעם הראשונה שלי.
    אחרי המקרה פניתי לפורום הזה, סיפרתי את הסיפור, נתנו לי כל מיני טיפים שאני צריכה להירגע ולהתרכז בלא לעשות שריר ועוד כמה דברים שאני אפילו לא זוכרת..
    ואז בפעם אחרת שנפגשנו, בלי שתכננתי או חשבתי ללכת על זה שוב, איכשהו העניינים התגלגלו שוב לשם ו-הוא חדר אליי. אחרי שתי דק' בערך זה נגמר .. וזהו.
    בערך שבועיים אחר כך נפרדנו מכל מיני סיבות, ובעצם מאותו היום לא קיימנו שוב יחסים, מה שאומר שבמהלך הקשר קיימנו רק פעם אחת. פעם שהייתי בה כל כך קלולסית ורק שכבתי שם ואיכשהו זה התחיל ונגמר..

כמו שאמרתי כל זה קרה לפני פחות משנה, וזה שאני חושבת שזה היה טעות ושבכלל לא היתה שם אהבה זה לא קשור לעניין שבגללו בעצם אני פונה אליכם עכשיו..
    אז ככה, העניין הוא שמאז לא היה לי קשר ובטח שלא שכבתי עם אף אחד...
    ואני נמצאת בדילמה מבחינת המצב המיני בו אני נמצאת, מבחינת מה אני אגיד לגבר הבא..
    בתולה??? מבחינה טכנית לא! הרי הייתה חדירה..
    ומצב שני בכל זאת להגיד שאני לא בתולה זה לא כל כך מייצג את המצב.. ילדה בת 19 שאומרת שהיא לא בתולה מה שנאמר בין השורות זה שהיא מנוסה - אמורה להיות.
    ואני מרגישה שמבחינה מחשבתית אני בתולה!! כי אני לא מנוסה .. ואני יודעת שהפעם הבאה שאני אקיים יחסי מין תרגיש לי כמו הפעם הראשונה! מבחינת החששות, מבחינת ההרגשות, מבחינת ההכנה ומבחינת הכל... כי מבחינתי אני מרגישה כאילו מעולם לא קיימתי יחסי מין וכאילו הפעם ההיא כלל לא קרתה..

מצטערת על ה'חיבור' הארוך אבל אני מקווה שדרך הפירוט הזה תוכלו לסייע לי..תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדוע אין תגובה?

X
    16/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    16/01/2010

מכל מה שכתבת אני מבינה ששאלתך היא - מה תגידי לגבר הבא? כשיגיע הגבר שכלפיו תרגישי שיש ביניכם מספיק אינטימיות רגשית, פתיחות, וכד', תוכלי לשתף אותו במה שבעצם כתבת כאן, שאולי מבחינה טכנית את בתולה אבל לא בחוויה האישית שלך ושאיתו בעצם תגלי את המיניות שלך בזוגיות ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אשמח לקבל גם את תגובת דניאלה.

X
    16/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה פרייפלד, מחכה לתגובתך..

X
    17/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טעות

מירב שרון
    24/01/2010

אחרי שקראתי שוב את מה שכתבתי לך, אני מתקנת - מבחינה טכנית, כמובן כפי שדניאלה ציינה, אינך בתולה אך בחוויה האישית שלך את כן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום X וסליחה

דניאלה פרייפלד
    17/01/2010

סליחה על איחור התשובה
    טוב, אז קודם את לא בתולה, סורי.וצר לי שהפעם הראשונה היתה עבורך נפילה....לא נעים!!!!
    אני מאחלת לך, שבכל מפגש מיני ,תרגישי שזה הולך להיות משהו שלא הכרת קודם ....כי בעצם כל מפגש מיני, אפילו עם פטנר קבוע, רצוי שיהיה שונה מהפעם הקודמת. וזה גם כולל הרבה הנאה!!! ופחות הנאה ....( לו לך).
    מפגש מיני הוא לא רק החדירה, גופכם ,כולו מיני, והדמיון מה תעשי איתו תלוי בך, בכם.
    אם תגשי למפגש כמו שציינת באיזי שאת רגוע ונותנת לעצמך לחוש אותו,ואותך, הריחות ,תתני לו ולך זמן להכיר את גופכם ההדדים מה מענג כל אחת ללא החדירה אולי בכלל תגמרו בדרכים שונות ללא חדירה ואז שוב עם חדירה. הדמיון לרשותכם ,כל עוד יש הסכמה הדדית.

אני לא חושבת שיש צורך לומר מה מידת הבקיעות המינית שלך שוב את חושבת...מין זה לא לחשוב ויש גם עם פינטוז, אך לא מחשבה לא להכניס את עצמך לפלוינטר לדאגה כי אז את באה מכווצת ולא משוחררת.....
    תבואי אליו כאילו הוא טעם חדש של משהו שאת אוהבת ותגלי אותו ואת היכולות שלך.
    הנאה אין ניקוד להנאה (אפשר להינות ללא גמירה....)

למרות האיחור אני מקווה שיכולתי לעזור
    ולא לחשוש שוב לפנות ,בשמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה היקרה..תודה רבה!

X
    24/01/2010

וואו ממש תודה על התגובה המספקת .. עזרת לי מאוד מאוד לסדר את הדברים אצלי בראש ובאמת להבין הרבה יותר!
    הסיפור האישי שלי זה משהו מאוד פרטי שלא הרגשתי בנוח לשתף בו אף אחד .. וגם כבר שהרגשתי שבאמת אני צריכה לשמוע חוות דעת ממישהו ולהתייצעץ שיתפתי חברה שבאמת ניסה לסייע כמה שאפשר אבל בסופו של דבר התבלבלתי רק יותר מהמצב..
    אז דניאלה היקרה המון המון תודה! רואים מתגובתך שקראת את הפניה שלי ברצינות ושייחסת חשיבות למצבי ובהתאם תשובתך
    שיהיה שבוע טוב ושתמשיכי לתמוך לעזור ולסייע תמיד :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לX תודה

דניאלה פרייפלד
    25/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו