מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אשכים בצו ראשון!,דחוף!חסוי16/01/2010
שלום..עוד כ15 יום יש לי צו ראשון ולפי מה הבנתי מהסברים ומחברים הם עושים בדיקות רפואיות.
אחת מהבדיקות הם בודקים איזה משהו באשכים שיכול לגרום לסרטן..
עכשיו אני פוחד שבעת שהרופא/רופאה יגעו לי באשכים יעמוד לי הפין,מה ניתן לעשות?אולי בלילה לפני שאני הולך לישון לאונן מספר פעמים?!
אשמח לתשובה מהירה .
נ.ב
אני לא יודע אם תוכלו לענות לי על זה אבל יש לכם במקרה מושג אם הם נוגעים באיבר עצמו גם?
יום טוב ותודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחר - מידע אישי
בן16/01/2010שלום שחר,
גם אחי עבר צו ראשון ואת הבדיקה שעליה אתה מדבר
כל שעשו זה הורידו לו את התחתונים ומיששו את אשכיו
בבולבול הם לא נוגעים - אם כי ייתכן שכן
לא תמיד
לאחי עמד טיפה אבל לא קרה לא כלום :)
מקוה שעזרתי
רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
בן16/01/2010את אחי הגדול בדק רופא
בדרך כלל לא נותנים לבנות לעשות ביקות מהסוג הזה
זה משהו בתקנון שלהם
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..עוש אלה..
חסוי16/01/2010כן עזרת תודה רבה)
אך בכול זאת,אין משהו שניתן לעשות למניעת הזקפה באותו זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שמתי לב
חסוי16/01/2010לא שמתי לב שאתה לא אחד מהרופאים כן,אמח לקבל תשובה נוספת מהרופאים שנמצאים כאן!
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי אני בסך הכל מנסה לעזור
בן16/01/2010אני רק רוצה לעזור לך
אני יודע מה החששות שלך כי גם לאח שלי היה אותו סיפור
עד שמישהו יענה לך - התנדבתי בעצמי
שבת שלום גם לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שמתי לב
חסוי16/01/2010לא שמתי לב שאתה לא אחד מהרופאים כן,אמח לקבל תשובה נוספת מהרופאים שנמצאים כאן!
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל
בן16/01/2010אתה ממשיך עם זה
לפחות תגיד תודה
זה שאני לא רופא זה לא אומר שאני לא יכול לעזור לך
זה ממש מעליב אותי מה שאתה אומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר
דניאלה פרייפלד16/01/2010אין תרופת פלא
אני מסכימה עם התאור של רפאל
אך בכל זאת עוד טיפ אך לא מדעי
שאתה עומד שם ,תנסה לחשוב על דברים מגעילים שדוחים אותך אירוע נכס...כל דבר "שיוצאי" אותך משם ....
גיוס נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
חסוי17/01/2010קודם כול רפאל ההודעה השניה הייתה בטעות יצא ככה שאתה חושב שלא התייחסתי אלייך
כן התיחסתי אלייך וכן ענית לי תשובה לעניין פשוט רציתי חוות דעת גם מרופא ותודה לך.
ד"ר,תודה רבה על התושבה =]
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר
בן17/01/2010הייתי רוצה לדבר איתך
יש לך מייל?
רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)