מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה כבר מתחיל לתסכל אותי תענו לי מהררוני16/01/2010
אני בן 16.. בתול ויש לי חברה
יסינו לשכב כבר 3 או ארבע פעמים
עכשיו זה מועלה
רק ש האיבר מין שלי לא עומד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל פעם מחדש!!!!!
כשאני איתה הוא עומד כמו עמוד וזה מעוולה והכל אפשר לעשות איתו הכל אבל איך שאנחנו זורמים לקטע של יחסי מין ואני עומד ללבוש תקונדוםם הוא יורדדדד ואחרי זה פשוט בלתי אפשרי להעמיד אותו לא משנה מהעושים וזה קרה לי 3 פעמים ברציפותת אבל למה לעזזזל זה קורה ליי??!?!?!??!?!?!?!?!?!?
פעם ראשונה אמרתי התרגשות
פעם שנייה עדיין התרגשות סבבה נזרום..
אבל פעם שלישית?!?!?
בבקשה תענו לי אם תשובה מוחכת ומספקת
תודה=\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בן16/01/2010רוני שלום
אולי תנסה לאונן תחילה, לפני שאתה נכנס ל"קטע" ואז תמשיך כרגיל
מכמה תשובות שראיתי כאן בנוגע לשלאות דומות לשלך - אלה
היו התשובות המקובלות
מקוה שעזרתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
בן16/01/2010כמו שכדי שהזקפה תרד - תבצע דברים שיגרמו לבולבול לעמוד
(מחשבות עלדברים מענגים וכדומה).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקוה שעניתי לך רוני
בן16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
דניאלה פרייפלד16/01/2010אני מציעה לך קודם להירגע!!!!
לעצור לקיים כמה מפגשים ללא חדירה
ובנתיים לאונן ולשים את הקונדום להתרגל אליו שהוא עליך.
יכול להיות שעצם זה שאתם עוצרים ,לשים אותו, אתה מאבד את "הדלק" המיני שלך ולכן אם תעשה זאת לבדך תשים יותר לב למה קורה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)