מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס ראשוןשחר16/01/2010
היי, קוראים לי שחר ואני בת 16 וחצי.. יש לי חבר כבר 4 חודשים ואנחנו רוצים לעשות סקס ראשון.
אני יודעת שזה אולי ישמע לכם מוקדם, אבל אנחנו מכירים כבר יותר משנה ובטוחים אחד בשני במאה אחוז.
כבר היו 3 מצבים שהיינו במיטה עירומים אבל לא הייתה חדירה. היה הכל (סקס יבש).
הוא פשוט התחנן שאני אתן לו לחדור ואמר שהוא יעשה את זה הכי טוב שהוא יכול.. הוא אמר שהוא כבר לא יכול להתאפק יותר.
אלה היו 3 מצבים שהיינו עירומים במיטה מתמזמזים, עולים אחד על השני, מדמים חדירה וגם עשיתי לו ביד.
אני ממש מפחדת מהסקס הראשון.. לא יודעת למה. אולי בגלל שזה נראה לי כואב או בגלל שלפני זה מעולם לא השתמשתי בטמפון.. אמרי לו שפעם הבאה זה יקרה.
אז מה בעצם קורה בסקס ראשון? כואב, מדמם, זה קשור לזה שהשתמשתי או לא בטמפונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/01/2010אני מבינה שיש לך חששות סביב הפעם הראשונה. בתור התחלה חשוב לנקוט באמצעי זהירות - אמצעי מניעה או גלולות או קונדום. גלולות מונעות הריון אך לא מגינות מפני מחלת מין. קונדום מגן גם מפני הריון וגם ממחלות מין אך פחות בטיחותי מגלולות כאמצעי הגנה מפני הריון. לגבי חשש מפני חדירה, חשוב שאת תרגישי בנוח עם הנושא, לכן מומלץ שאת תגלי את המיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות עוד טרם קיום יחסי מין עם חבר שלך. אם את תאונני, תתנסי גם בהחדרת אצבע לפתח הנרתיק וכך תראי איך את מרגישה עם חדירה בתור התחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)