מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 3 שאלותדינדינה :P17/01/2010
הראשונה היא שאני מתלבטת אם לראות פורנו אני רוצה לדעת בדיוק איך זה הולך-ואני מתכוונת לראות רק אחד אבל אני לא רוצה שזה ממש יהרוס אותי! אני רוצה שזה רק ילמד אותי!
אבל אני לא רוצה להםפוך לסוטה-הוא תמיד בוטה כול כך?
אני יודעת שפורנו הוא לא ממש אמיתי! ושהרבה מזויף!
אני רוצה לראות רק סקס בין בת לבין לא מעבר כאילו לדעת איך זה הולך ומה השלבים וכאלה.. אני רק רוצה לדעת לא מעבר! מה אתן חושבות שכדי לי או שלא (אני בת 15)
אאני לא רוצה שיחשבו שאני איזה סוטה או משהו כי אני לא אבל אני רוצה לדעת מה הולך שם ואני לא יכולה לדבר על זה עם חברות? אז אתן חושבות שזה היהי בסדר אם אני אראה פרק חד של פורנו!?
עוד התלבטות היא שאני רוצה/צריכה ללכת לגניקולוגית בגלל ריח רע שיוצא לי מאיבר המין ואני חושבת שזה כניראה פטריה
אני אף פעם לא היתי אצל גניקולודגת ואני חוששת מכך שהיא תיראה את איבר מיני :O ותיגעל או משהו כזה?
אני גם לא יודעת אם יש גניקולוגית באיזור לש או שכולם בינים..
אני אף פעם לא הייתי אצל גניקולוגית למרות שאני יודעת שזה ממולץ וכאלה אחרי מחזור ללכת..
יעשו לי עוד בדיוקת?
עוד שאלה-יש לי פצע בפות פצע אדום מעוגל ויכול להיות בעל זיהום הוא גדול יחסית לפצע-אף פעם לחא היה לי אחדכזה. יכול להיות שזה נובע מגילוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/01/2010לגבי שאלתך הראשונה, סרטי פורנו לא מייצגים את המציאות אלא מעוותים אותה ולכן עדיף שאם המטרה שלך היא מטרה של חינוך מיני עצמי, עדיף לך לצפות בסרט ארוטי, ניתן למצוא באוזן השלישית מחלקה של סרטים אירוטיים.
לגבי שאלתך השנייה, כדאי שתגיעי לבדיקה אצל רופא/ת נשים כדי לאבחן במה מדובר, אין לך ממה לחשוש, בדיוק בזה הם מתמחים באיבר מין האשה, וכל מגוון הבעיות הגינקולוגיות שיש לנשים כולל כמובן פטריות וגינליות.
לגבי שאלתך השלישית, גם כאן אני מציעה לך לברר עם רופא/ת הנשים במה מדובר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
דינדינה :P17/01/2010אז סרט ארוטי מיצג סקס בין גבר לאישה?או מה?
איפה זה אוזן קשבת?
מה יראו שם?
זה ישמע לחבר שלי רע אם אני אספר לו דבר כזה?
זה לא בוטה מדי נכון?
את אולי יכולה לשלוח לי קישור כי אני לא יודעת מאיפםה זה ואיך להשיג ואיזה בדיוק לבחור וכו' אז בבקשה :O
ותודה רבה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/01/2010סרטים ארוטיים הרבה יותר עדיפים על פורנו, זה מעודן יותר, יש סיפור עם תוכן, יש מקום לרגשות, זה לא מציג את האשה כחפץ ומעוות את הסקס כמו שקורה בסרטי פורנו. החנות נקראת "האוזן השלישית", יש אחת בת"א, את יכולה להיכנס לאתר של החנות ולמצוא סרטים כמו" "עמנואל", "סחלב פראי", "ליידי צ'אטרלי" וכד'. יש בחנות גם סרטים כחולים אבל אני מכוונת אותך דווקא לסרטים ארוטיים.
את יכולה בהחלט לדבר על זה עם חבר שלך ואפילו ביחד איתו ללכת ולבחור סרטים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)