מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהדני18/01/2010
עד לא מזמן לא הייתה לי בעיה עם שפיכה מהירה. אך לפני חודשים בעת קיום יחסי מין עם חברה שלי (לשעבר) הגעתי לשפיכה מהירה, ומאז אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא.. אני מגיע לזה הרבה באוננות הרבה יותר מהר וזה מתחיל להטריד אותי.. יש משהו שאפשר לעשות כדי לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
דניאלה פרייפלד18/01/2010לפי התאור זה היה אירוע חד פעמי?
ומה זה מהר תוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
דני19/01/2010שכבנו כמה פעמים, ובפעם האחרונה ששכבנו גמרתי מהר. לדעתי זה היה משהו כמו שתי דקות ומאז בכל פעם שאני מאונן אני גומר מהר בין אם זה דקה או שתים אבל לא יותר, ולפני המקרה לא הייתה לי בעיה כזאת וגם בפעמים אחרות ששכבתי איתה זה לא קרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
דניאלה פרייפלד19/01/2010דבר ראשון בבקשה להירגע!!!!
לקחת פסק זמן לא ארוך ולא לאונן ולא קשר מיני עם חדירה.
קח את הזמן שיש במגע מיני,ללא חדירה, להכיר את תענוגי גופכם.
אל תנשה לחדור כי שוב אתה תבדוק את עצמך וזה הנק שבו תכשל ואז תכנס למעגל של כישלון עצמי מרוב חרדה,חשש תגמור מהר....תדע שלא תמיד מחזיקים הרבה זמן ...זה תלוי בגירוי במידת העוררות שלך,תדירות... ועוד ועוד גם עם הגיל...
2 דק' בפנים, אם היה מגע טוב לפני ,ונהנתם, זה בסדר....הרעיון המרכזי, הנאה....רוב הבנות אינן גומרות מחדירה הן צריכות לרוב גירוי ישיר על הדגדגן אצבע, לשון....כך תוכל לענג אותה לפני תוך כדי (לצאת לגרות חיצוני להיכנס....) זה הריקוד וזה יכול להמשיך הרבה זמן בלי חדירה, עם חדירה נכנס ויוצא....זה יחסי מין לא רק חדירה גמירה....
אז להירגע.....לגעת....ואז "מבלי לשים לב" תכנס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)