עזרה דחופה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה...
    פיתוש
    18/01/2010

אני וחבר שלי ניסו לעשות סקס .. אנחנו בני 15 וקצת. דבר ראשון שלא הצלחנו ממש להכניס לא מששנה מה ניסו זה לא ממש נכנס כאילו זה היה קצת בפנים. הוא חושב שהוא גמר . אנחנו לא בטוחים כי אני הייתי מאוד רטובה וגמ האיבר שלו שהוא יצא ממני . ואחרי ששאלתי אותו עם הוא גמר בפנים הוא אמר שנראלו שלא כי כל השפיך היה על הזה שלו והסברתי לו על כל הקטע של ההריון וידר לו החשק מאוד ואחרי 2 דקות ככה הזקפה ירדה. אנחנו לא ממש בטוחים עם הוא גמר בפנים או שזה ממני... מה אפשר לעשות במקרה כזה? ואיך נדדע עם אנחנו כן הריון? ושמעתי שאת הגלולה היום שאחרי אפשר לרכוש בלי מרשם רופא מגיל 16 זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה...

הוספת תגובה

• עוד שאלה

פיתוש
    18/01/2010

מה לגבי בדיקת הריון? אחרי כמה זמן אפשר לעשות אותה? ואם יתנו לי בלי מרשם רופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    18/01/2010

אין צורך במרשם רופא לא לפוסטינור ולא לערכה ביתית לבדיקת הריון. אם לא עברו 72 שעות מאז המגע המיני ביניכם ולא השתמשתם בשום אמצעי מניעה (קונדום/גלולות), בהחלט יש מקום לקחת פוסטינור. אם עברו 72 שעות, צריך לחכות שבוע ימים מהמגע המיני ביניכם ואז לעשות את הבדיקה הביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו