שפיכה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מהירה
    חסוי
    21/01/2010

שלום, יש לי בעיה שמאוד מאוד מטרידה אותי וזה בלשון המעטה.
    אני בן 17 אני כבר כמעט חצי שנה שוכב עם חברה קבועה שלי ואני תמיד גומר מאוד מהר
    לפעמים אני מצליח לחדור אליה דקה ואז גומר ולפעמים איך שאני נכנס אני מרגיש את הרגישות הזו
    וכבר מגיעה התחושה שאני צריך לגמור.
    זה מאוד מרגיז אותי ואני יודע שזה גם מפריע לה זה הורס את החוויה המינית כי כל מה שאפשר להגיד החדירה היא האקט המרגש והכיפי ביותר ודבר שנאי רוצה להצליח להנות ממנו.
    אני לא ידוע מה הממוצע שגבר מסוגל להחזיק לפני שהוא גומר אבל אני בטוח שאצלי זה מאוד מהר וזה מטריד אותי מאוד.
    האם יש איך לטפל בזה? חיפשתי חומר באינטרנט ולא ממש מצאתי אשמח לדעת האם זו בעיה שלא אוכל להפטר ממנה או שיש דרך לפתור אותה.
    אני לא רוצה להגרר לגיל מבוגר יותר ולחיות עם חוסר בטחון עצמי מפאת הבעיה הזו שלי ובסך הכל
    אני גם רוצה להנות ולגרום לחברתי להנות.

בתודה גדולה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מהירה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    21/01/2010

יופי שאתה בקשר ,ואני לא שומעת ממך, שהעובדה שאתה גומר מהר משפיע על היחסים בכלל...
    אז זה סימן עבורי שיש קשר, של מעבר למיניות ,ויש לך חברה שתהיה מוכנה לשתף איתך קשר, במסע מיני.
    אז קודם תשתף אותה שפנת לעזרה...
    ובנתיים לא לנסות חדירה!!! תעשו הכל ומעבר ללא חדירה זה זמן לעשות דברים מינים שלא חשבתם עליהם עד כה.
    האם באוננות זה אחרת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתי

חסוי
    21/01/2010

אני וחברתי כבר ניסינו המון דברים במיטה אנחנו מכירים טוב מאוד את הגוף האחד של השני.
    היא מקבלת אוית כמו שאני אבל, מכיוון שאני רואה את החיים לפני ואני יודע שלא נתחתן כנראה
    ואני יודע שאני אמדד לפעמים בחיים לפי הביצועים שלי מאוד מפריע לי שיש לי את הבעיה הזו.
    אני מאוד רוצה לדעת האם ישנה דרך מוכחת כיום טיפולית לפתור את הבעיה ולהגיע למצב שיש חיי מין טובים יותר האם יש איזושהי דרך לטפל בבעיה הזו שגורמת לבטחון העצמי לרדת לרצפה?

תודה רבה על התמיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    22/01/2010

כפי שנאמר קודם להירגע 2 ,להימנע מחדירה...
    וטרם השבת, האם אתה מרגיש, שאתה גומר מהר באוננות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסוי
    24/01/2010

לא אני לא גומר מהר באוננות גם לא ממין אוראלי ולא מסקס יבש, בקיצור לא משום סוג של אקט מיני פרט לחדירה.
    בנוסף אציין כי אנחנו לא שוכבים באופן סדיר אלא פה ושם אם יש קשר.
    אני לא כל כך מבין את האמרה להמנע מחדירה הרי זה מה שאנחנו רוצים לעשות ומעניין אותי לדעת האם יש לי בעיה או לא ואם כן איך ניתן לפתור אותה כדי שכן נוכל לקיים משגל נורמאלי ואני אוכל לספק את חברתי ולרצות אותה.

תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    24/01/2010

אכן יש לך קושי שמדובר בחדירה.....
    איך היה בפעם הראשונה?
    הרעיון של לא לחדור הוא למנוע ממך עוד נסיון שמיועד לכשלון ואז התסכול עולה.
    ולכן הבקשה להתמקד בעינוג חיצוני ללא חדירה ....ובנתיים יש תחושה של הנאה.....
    הנאה כמטרה ולא החדירה...אם אני אחזיק או לא..בקיצור אתה תרוד..
    יחד עם זאת צריך, לברר מה עובר עליך, שהפין לא רק איתך, אלא בקשר עם בת זוג ואז אתה מעבד את הקשר איתו ולא מצליח....
    יכול להיות שכדאי לחשוב ללכת לסקסולוג ליעוץ ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו