האם יש סיכוי שאני בהריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש סיכוי שאני בהריון?
    peyton
    25/01/2010

שלום,
    המחזור שלי הסתיים ב-18.1 או ב-19.1 ובתאריך 22.1 חבר שלי חדר(אבל לא עד הסוף,ז"א לא עמוק) לתוכי לכמה שניות ללא קונדום וישר הפסקנו והוא לא גמר בפנים.מה הסיכוי שאני בהריון? אני רוצה לציין שמוקדם יותר באותו יום הוא גמר אבל ניקה את איבר מינו במגבון... תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש סיכוי שאני בהריון?

הוספת תגובה

• היי

ליז
    25/01/2010

עם הוא לא גמר זה בסדר והיה רק לכמה שניות...
    המחזור מאחר לך כי את בלחץ תנסי להרגע. את תקבליי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל..

peyton
    26/01/2010

זה לא שהמחזור מאחר לי אלא שכמה ימים לאחר סיום המחזור זה קרה ואני מפחדת שיש סיכוי שבמידה ונשאר לו זרע על איבר המין זה יכול לגרום להריון.לכן רציתי לדעת האם יש סיכוי שאני אכנס להריון למרות שזה היה לכמה שניות ואיבר מינו נוקה במגבון לפני...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ליז
    26/01/2010

לדעתי לא אבל תחכי ותראי מה יהיה במידה ואת רואה איחור במחזור הבא בכמה ימים תבדקי את העיניין
    אני מציעה לך פעם הבאה לא לעשות דברים כאלה כי על דברים כאלה אנכנו הורגים את עצמנו במחשבות מה יהיה מה יקרה ולא שקטים עד שהמחזור בא והקלה שוב חוזרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    26/01/2010

בהחלט יש סיכון להריון לא רצוי כי על אף שהוא לא גמר, גם בנוזל המקדים יתכן שיהיה זרע משפיכה קודמת שהייתה לו. מאחר וזה מאוחר מדי לפוסטינור, את צריכה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי. בתקווה שאת לא בהריון, ולהבא לא לשחק באש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו