מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש סיכוי שאני בהריון?peyton25/01/2010
שלום,
המחזור שלי הסתיים ב-18.1 או ב-19.1 ובתאריך 22.1 חבר שלי חדר(אבל לא עד הסוף,ז"א לא עמוק) לתוכי לכמה שניות ללא קונדום וישר הפסקנו והוא לא גמר בפנים.מה הסיכוי שאני בהריון? אני רוצה לציין שמוקדם יותר באותו יום הוא גמר אבל ניקה את איבר מינו במגבון... תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ליז25/01/2010עם הוא לא גמר זה בסדר והיה רק לכמה שניות...
המחזור מאחר לך כי את בלחץ תנסי להרגע. את תקבליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל..
peyton26/01/2010זה לא שהמחזור מאחר לי אלא שכמה ימים לאחר סיום המחזור זה קרה ואני מפחדת שיש סיכוי שבמידה ונשאר לו זרע על איבר המין זה יכול לגרום להריון.לכן רציתי לדעת האם יש סיכוי שאני אכנס להריון למרות שזה היה לכמה שניות ואיבר מינו נוקה במגבון לפני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ליז26/01/2010לדעתי לא אבל תחכי ותראי מה יהיה במידה ואת רואה איחור במחזור הבא בכמה ימים תבדקי את העיניין
אני מציעה לך פעם הבאה לא לעשות דברים כאלה כי על דברים כאלה אנכנו הורגים את עצמנו במחשבות מה יהיה מה יקרה ולא שקטים עד שהמחזור בא והקלה שוב חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון26/01/2010בהחלט יש סיכון להריון לא רצוי כי על אף שהוא לא גמר, גם בנוזל המקדים יתכן שיהיה זרע משפיכה קודמת שהייתה לו. מאחר וזה מאוחר מדי לפוסטינור, את צריכה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי. בתקווה שאת לא בהריון, ולהבא לא לשחק באש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)