גומר מהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גומר מהר
    חסוי
    26/01/2010

שלום...אני בן 18 ויש לי חברה כבר יותר מחצי שנה...אנחנו מקימים יחסי מין על בסיס קבוע...אבל עד עכשיו לא דיברנו על השפיכה המוקדמת שלי ...ת'אמת אני חושב שיש לי שפיכה מוקדמת האם זה שאני גומר תוך 5-10 דקות זה נקרא שפיכה מוקדמת..??

ולמה שאני אחרי כמה כוסות וודקה אני גומר רק אחרי 3-4 שעות אם בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גומר מהר

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    26/01/2010

אם אתה מרגיש שאין לך שליטה על השפיכה שלך זה נקרא שאתה גומר מהר, כי 5-10 דקות מרגע חדירה זה ממש לא לגמור מהר, אבל אם אתה חש שאין לך שליטה אז על זה אתה כן יכול לעבוד. יש תרגילים שנקראים התחל-הפסק ואותם תוכל למצוא בגוגל. לחילופין יש ספר שנקרא "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר וגם שם יש תרגילים שאתה יכול לעשות עם עצמך ו/או עם חברה שלך כדי ללמוד איך לעכב את השפיכה שלך. לגבי אלכוהול, אל תלך לשם כפתרון לבעיה כי הדרך משם מאוד קצרה להתמכרות. בתור מישהי שטיפלה בין השאר גם בנגמלים מסמים/מאלכוהול, אני יכולה להגיד לך שיש לא מעט שהגיעו לזה לא פעם בגלל שהיו להם בעיות בתפקוד המיני וחשבו לפתור את זה דרך סמים/אלכוהול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו