נשיקה צרפתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשיקה צרפתית
    שרון
    28/01/2010

שלום , אני בת 15 ועד לפני חצי שנה פחות או יותר התביישתי מבנים , לא יכלתי לדבר איתם או להסתכל עליהם , אבל זה דיי עבר ואני מרגישה הרבה יותר חופשי ליד בנים מפעם.
    אף פעם לא היה לי חבר/ידיד/נשיקה ואני מרגישה דיי בשלה לכל העניין הזה , יצאתי למועדון פעם ראשונה לפני כמה שבועות ורקדתי חופשי עם בנים , והיה קטע אחד שאחד שרקדתי איתו לקח אותי לצד ורצה שנתנשק וכשהוא התקרב רציתי להתנשק אבל קפאתי והיה בי איזה שהוא פחד אז סירבתי [אני מעדיפה להתנשק פעם ראשונה עם משהו שאני לא מכירה וגם אף פעם לא אכיר כמו סטוץ כדי שלא יהיו לי פאדיחות וכדי שאהיה יותר מנוסה עם האנשים שאני כן רוצה קשר איתם] עוד חודש בערך אני יוצאת שוב למועדון ואני רוצה לצאת משם עם נשיקה צרפתית ראשונה , אני מרגישה בשלה מאוד רוב החברות שלי חוו את כל זה כבר ואני לא יוצאת איתן לטייל עם הבנים כי אני לא רוצה להכיר מישהו כל עוד אני לא יודעת איך זה נשיקה [משהו בראש שלי] . הייתי שמחה אם הייתם נותנים לי טיפים או איך להכין את עצמי ריגשית לדבר המעצבן הזה שניקרא נשיקה ראשונה .
    ואני לא רוצה שתכתבו שזה יבוא לבד או שזה יזרום כי זה ממש לא מעודד אותי וגם דיי מרתיע אותי החוסר יידע הזה , תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשיקה צרפתית

הוספת תגובה

• לדעתי

מירב שרון
    29/01/2010

כן היה רצוי שהנשיקה הראשונה שלך תהיה עם מישהו שיש לך רגשות כלפיו כי נשיקה זה לפעמים אפילו יותר מחדירה מבחינת אינטימיות. אין שום דבר להתבייש מכך שאין לך ניסיון בנשיקות, אולי גם החבר שיהיה לך גם יהיה חסר ניסיון כמוך וביחד תלמדו איך להתנשק, מה רע בזה? או לחילופין אולי החבר שלך כן יהיה עם ניסיון וישמח ללמד אותך איך להתנשק. עצם זה שכבר ניסית להתנשק עם זרים וזה לא בא לך בקלות רק אומר לך שאולי את לא בנויה לזה וזה בסדר, שאולי את כן צריכה להרגיש מספיק בנוח, מספיק ביטחון ומספיק פתיחות עם אותו בחור שעמו תתנשקי בפעם הראשונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבינה מה הלחץ

סתם אחת
    15/02/2010

קראתי את מה שכתבת. האמת שאני לא מבינה מה הלחץ שלך להתנשק כבר? לאן את ממהרת? ולמה בכלל את רוצה להתנשק עם מישהו שסתם תפגשי במועדון? אני לא מבינה בשביל מה את ממהרת??
    כמה שזה ישמע לא אמיתי, אבל הנשיקה הראשונה שלי היתה לפני חודשיים ואני בת 19.7. תאמיני לי שנשיקה ראשונה זה משהו כל כך חשוב ואי אפשר לשכוח ממנו.
    אל תמהרי... זה שאת בת 15 או זה שחברות שלך התנשקו לא אומר שאת גם חייבת לעשות את זה...

קחי את הזמן :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו