מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב לא נעים במין אנאליאנונימוסית31/01/2010
ביצעתי סקס אנאלי עם בחור שאני לאחרונה הכרתי ואנו מבצעים סקס ביחד הוא רצה לעשות את זה מאחורה וכשנכנס יצא מלא צואה ממני גרם לאי נעימות בשבילי ממש
האם יתכן שככה פשוט יצאה הצואה כי ממש ניסיתי להשתחרר כדי שיכנס חלק ולא יכאב ולא הרגשתי שיש לי צואה בכלל
אך כנראה שהשיחרור שעשיתי גרם לצואה לצאת? האם ישנה אפשרות לעצור זאת ולהשתחרר בכל זאת כדי שהחדירה תהיה נעימה ולא כואבת ושלא יקרא מצב של צואה שיוצאת פתאום איך אפשר לשלוט בצואה .?
ומנסיונך ודיבורך עם כל כך הרבה גברים ונשים האם את חושבת שהוא ממש נגעל ממני או שזה משו שקורה לעיתים לאנשים שמבצעים מין אנאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
דניאלה פרייפלד31/01/2010קודם כל, יופי על הפתיחות ההדדית,המינית, ומרצונך ויכולתך להתנסות.
אכן הרבה פעמים במין אנאלי הפין יוצא עם צואה....(ולכן אסור מיד אח"כ חדירה לנרתיק).
אם את מעוניינת ניתן לקנות חוקן חד פעמי שנקרא FLEET ENEMA זהו בקבוק פלסטיק גמיש בעל פיה משומנת שדוחפים בעדינות לפי הטבעת ומרוקנים את התוכן של הבקבוק לתוך פי הטבעת. מתעפקים כחצי שעה ואז לשרותים!!!!!!
לגבי האם הוא נגעל ....כדאי לברר איתו איך הוא הרגיש ואם הוא מעונין להתנסות שוב ( עם החוקן)...
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב לא נעים במין אנאלי
אנונימוסית02/02/2010תודה רבה ,אני די מתביישת לשאול אותו (למרות שאני בחורה מאוד פתוחה וליברלית ) איך הוא הרגיש אבל אני ינסה לזרום מקווה שירצה בכלל שוב להתנסות איתי בסקס כלשהוא אני יקח את נושא החוקן ככה לחיים תודה לא ידעתי שקיים ... תודה רבה רבה עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
מירב שרון02/02/2010מאחר ומדובר בבחור שהכרת לאחרונה, חשוב להשתמש באמצעי מניעה - קונדום - על מנת להגן על עצמך מפני מחלות מין, שיכולות לעבור כמובן גם כתוצאה ממין אנאלי. חוץ מזה שהקונדום מאפשר גם לשמור על אסטתיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)