שאלה דחופה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נואשתי!!!

נואשת!
    15/05/2011

מה לא ניסיתי;
    להתייד עם הטמפון, להכיר אותו, לדבר איתו, לבכות לו? לא עזר!
    אני מנסה ומנסה אבל לא מצליחה!
    או שאני מחדירה אותו כמעט, או עד החצי או לפעמיים בקושי!
    עם מוליך בלי מוליך מוליך קרטון או פלסטיק בכל המידות: רגולר, מיני אפילו אחד מיוחד לנשים בהריון (עד שאמא אמרה לי שזה לא טמפון לגילי).
    הנקודה היא שאני לא מצליחה.
    כל החברות שלי מחליקות את זה בקלות ונהנות בבריכה הן הולכות עם הטמפון בכיס לשירותים ואני צריכה לארגן מבצע הצלה כדי לסחוב את התחבושת המסורבלת, את החיתול הזה.
    גם אני רוצה להרגיש רעננה בזמן מחזור ולשכוח ממנו כמו החברות שלי, אמא שלי והבנות בפרסומות.
    אני יודעת שזה לא אמור לשקף את המציאות אבל חברות שלי לא משקרות והן רעננות רק אני מרגישה כמו פילה מטפטפת.
    יש לכן רעיון כיצד להחדיר אותו? כי אני לא חוששת ממנו אלא רק לא מצליחה לעשות את הפעולה! ואל תמליצו לי להרגע כי אני רגועה כשאני מנסה
    סליחה על החפירות,
    הנואשת מכולן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    16/05/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_נערות' id=link]גניקולוגיה נערות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה !
    שחר
    31/01/2010

אם אני משתמשת בטמפונים או לא, זה מש]יע על רמת הכאב של החדירה בסקס ראשון?
    אם אני אתחיל להשתמש בטמפונים (למרות שאני לא כ"כ מסתדרת איתם) זה יכאב פחות ?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה !

הוספת תגובה

• שחר

דניאלה פרייפלד
    01/02/2010

לא בהכרך...
    הטמפון לא בגודל של פין ממוצע...
    זה יכול לשמש "הכנה" לחדירה כי את תכירי קצת תחושה,יכול להוריד את החשש מחדירה...
    אפשר לשאול אותך, למה את מראש משערת שיכאב לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט

שחר
    02/02/2010

פשוט בהרבה מקומות באינטרנט, בכל מיני פורומים קראתי שבדר"כ הסקס הראשון הוא לא משו, שהחדירה כואבת ושמתחיל דימום בעקבות קריעת קרום הבתולין.
    אני חושבת שזה יכאב בגלל שאני לא מסתדרת כ"כ עם טמפונים.. כל פעם שאני מנסה להחדיר טמפון הוא נכנס רק חלקית. אמא שלי צוחקת עליי ואומרת "תינוק צריך לצאת משם, אז טמפון לא יכול להיכנס?" חח
    אבל אני לא יודעת.. אני משתמשת בטמפונים בגודל min לבתולות.. יש לך עצה איך להחדיר טמפון בקלות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחר

דניאלה פרייפלד
    03/02/2010

תוכלי בבקשה לומר לי את גילך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בכיתה י"א.. בת 16 וחצי.

שחר
    03/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחר

דניאלה פרייפלד
    04/02/2010

או קיי....
    נכון שהרבה בנות נהנות יותר להשתמש בטמפון...אך את לא חייבת להכריח את עצמך!!!
    לא בכח!!!
    עכשיו קחי טמפון ליד תסתכלי עליו תחושי אותו ( מיני למתבגרות ..)ותנסי להבין ממה את חוששת..
    לא לנסות להחדיר....(טמפון לא =פין)
    גם תשאלי את עצמך מה היתרונות ומה החסרונות שאת חושבת ( לא של אחרות )
    יש הרבה בנות שמשתמשות בפדים וחיים טוב מאד איתם!!!
    את בת 16 וחצי ,צעירה , ונשמעת לא מוכנה עדין לקיום יחסי מין מלאים האם את מותרדת מזה האם את עומדת בפני לחץ לעשות את זה כבר?
    לגבי כאב...
    כל אחת עם התחושות שלה וסף הכאב שלה
    קיום יחסי מין בפעם הראשונה לא מחייב כאב...
    אבל אם בחורה באה למפגש המיני, כבר מראש, עם פחד עם מוכנות לכאב ..הבחורה בלחץ לא יכולה להירגע ולהשתחרר ואז היא מכווצת לרוב יבשה ואז החדירה קשה לזוג ויש כאב...
    ולכן אני חוזרת לטמפון אם את חוששת ממנו מצורתו או שלא יצטא או ואו ואו...את מכווצת וקשה לך להחדיר אותו.
    אם את בכל זאת מגעיה להחלטה לאחר הרישמה למה כן למה לא....
    תסתכי עליו תחושי תני לזה שם מס מפגשים כאילו ואם את "מתידדת" עם הטמפון תחזרי אלי ונדבר על אפשרויות של האיך....וגם אז את לא חיבת החנויות מלא פדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי.. החלטתי

שחר
    07/02/2010

אני רוצה להתחיל להשתמש בטמפונים.. עכשיו השאלה היא איך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחר

דניאלה פרייפלד
    07/02/2010

או קיי....
    קודם תקני טמפונים שהן מיועדות למתבגרות במידה הכי קטנה.
    כפי שכבר ציינתי , קחי טמפון ליד, תסתכלי עליו תחושי אותו ,תתני לזה אפילו שם...כל מה שאת יכולה לעשות שלא "תפחדי ממנו"
    לא לנסות להחדיר.
    לאחר כמה "מפגשים" עם הטמפון תשחקי איתו ליד הכניסה לנרתיק.....תכניסי קצת תוציאי.....
    זה הכל תראי איך את מרגישהעם זה....
    ותומרי לי איך ניסית להכניס עד כה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שחר

naor
    16/05/2011

היי שחר קוראים לי נאור אני אשמח להכיר אותך ולדבר איתך תיצרי איתי קשר תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה ! - תגובה

דניאלה פרייפלד
    16/05/2011

שימוש בטמפונים אינו מבטיח איך את תרגישי בזמן החדירה....
    היות ואיפשור חדירה, תלוי בעוד דברים כגון...מידת המתח ,חשק ,עוררות ,כמה את רטובה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו