מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהמיטל01/02/2010
היום דחפתי אצבעות לאיבר המין שלי ושהוצאתי את האצבעות
יצא לי מין נוזל סמיך כזה לבן עם גושים
זה די מלחיץ אותי..מה זה יכול להיות?
אני ישמח לתשובה תודה מראש..:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/02/2010זה טבעי שלאשה יהיו הפרשות מהנרתיק, אך כאשר מדובר בהפרשות שיש להם מרקם גבינתי כמו שאת מתארת, ו/או אם זה מלווה בגירוד באזור, ו/או ריח חריף במיוחד, יתכן שמדובר בפטריה וגינלית. את יכולה להפנות את שאלתך לפורום רפואת נשים. ככה או אחרת אין לך מה להילחץ מזה כי זה מאוד שכיח אצל כלל או"כ הנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה..
מיטל01/02/2010זה מלווה בריח..אני מזה מתביישת לספר לאמא שלי או ללכת לרופאה
אם יש לי פיטריה זה יכול לעבור לבד?
מה אפשר לעשות? אני מתביישת ללכת לרופאה
תודה לך:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון02/02/2010אם זה פטריה וגינלית זה לא עובר לבד וחבל שתמשיכי לסבול מזה, ניתן לטפל בזה בקלות רבה. את לא צריכה לספר לאמא אם אינך רוצה בכך, את כן צריכה לפנות לרופא/ת נשים לצורך אבחון וטיפול. אני מבינה שאת מתביישת בזה, שוב אומר לך שזאת תופעה מאוד שכיחה אצל נשים במהלך החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)