צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    מיטל
    01/02/2010

היום דחפתי אצבעות לאיבר המין שלי ושהוצאתי את האצבעות
    יצא לי מין נוזל סמיך כזה לבן עם גושים
    זה די מלחיץ אותי..מה זה יכול להיות?
    אני ישמח לתשובה תודה מראש..:]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    01/02/2010

זה טבעי שלאשה יהיו הפרשות מהנרתיק, אך כאשר מדובר בהפרשות שיש להם מרקם גבינתי כמו שאת מתארת, ו/או אם זה מלווה בגירוד באזור, ו/או ריח חריף במיוחד, יתכן שמדובר בפטריה וגינלית. את יכולה להפנות את שאלתך לפורום רפואת נשים. ככה או אחרת אין לך מה להילחץ מזה כי זה מאוד שכיח אצל כלל או"כ הנשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה..

מיטל
    01/02/2010

זה מלווה בריח..אני מזה מתביישת לספר לאמא שלי או ללכת לרופאה
    אם יש לי פיטריה זה יכול לעבור לבד?
    מה אפשר לעשות? אני מתביישת ללכת לרופאה
    תודה לך:]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    02/02/2010

אם זה פטריה וגינלית זה לא עובר לבד וחבל שתמשיכי לסבול מזה, ניתן לטפל בזה בקלות רבה. את לא צריכה לספר לאמא אם אינך רוצה בכך, את כן צריכה לפנות לרופא/ת נשים לצורך אבחון וטיפול. אני מבינה שאת מתביישת בזה, שוב אומר לך שזאת תופעה מאוד שכיחה אצל נשים במהלך החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו