מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהפיתוש01/02/2010
שאני וחבר שלי שוכבים הוא עושה ביד אבל שום דרך שהוא עושה לא מצליחה לגרום לי לגמור. אחרי כמה זמן כבר מתחיל לי להיות ל נעים ממנו כי הוא ממש מתאמץ.. מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :))
דניאלה פרייפלד02/02/2010קודם לא להגיע ללא נעים ,תבקשי ממנו להפסיק....ולעבור למעשים אחרים שעושים לך ולו טוב..
האם את מצליחה לענג את עצמך...ולגמור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכה אני מצליחה
פיתוש02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
דניאלה פרייפלד03/02/2010או קיי ..יופי
האם את משוחררת איתו?
האם את נהנת מהמגע איתו בכלל...?
האם את מרגישה די בטוחה ,איתו,לכוון אותו לומר לו תיגע לי כך בסיבוב ולא מעלה מטה ..לדוגמא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
פיתוש05/02/2010אממ אני אומרת לו לפעמים מכוונת אותו לאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
דניאלה פרייפלד05/02/2010לאן כשאלה ....והכוונה תעשה סיבוב .לא למהר ....ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
פיתוש05/02/2010יותר צעלה למעלה או שתרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
דניאלה פרייפלד06/02/2010חשבתי על דרך שיכול לעזור לכם
קחי את האצבע שלו בידך...ואת לוקחת את האחריות על האצבע שלו ,ואת מאוננת את עצמך ,עם האצבע שלו, והוא קשוב לתחושת האצבע שלו...
מתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה=))))))))))))
פיתוש06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
דניאלה פרייפלד06/02/2010בתקווה ש...שמחתי
רק עוד דבר ,אם בכל זאת את מגיעה למסקנה שהוא לא זה שיביא אותך לאורגזמה...
זה לא מחייב שהוא יביא אותך, את תמיד יכולה בתנוחות שונות לענג את עצמך שהוא בתוכך, שאת מעליו למשל או בתנוחה צדדית.
ולא לשכח אורגזמה רצוי אך ההנאה חשובה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)