נימשכת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימשכת?
    דפנה :)
    01/02/2010

יש לי חברה ממממממממממש טובה שאנחנו כול הזמן נוגעות (סתם בציצי כשהוא חשוף..)אחת בשניה,אני נהננת מזה אבל היא בטוח לא בעיניין שלי.. כאילו ניראה לי נהננת היא עושה את זה אבל סתם כדי להציק לי אבל אני לא יודעת אם זה קשור אליה או שזה סתם בדימיו. (אני בת 15.).
    ולאחרונה היא העליבה אותי והיה לי ממש קשה לקבל את עלבון אני לא יודעת למה?1 יכול להיות כי אני מאוהבת בה או נימשכת אליה?ובגלל זה יותר קשה לי מהשאר? או שזה סתם בגלל שהיא חברה טובה?למה אני נהננת מזה שהיא נוגעת בי זה אומר שאני נימשכת אליה? ;(
    כי אני בדרך כלל לא כול כך קשה לי,יכול להייות שזה קשור רק לזה שאנחנו חברות טובות בלי קשר לאם אני נימשכת אליה או לא..
    .איך יודעים אם נימשכים אל מישהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימשכת?

הוספת תגובה

• כרמן

דניאלה פרייפלד
    02/02/2010

אז הכל יכול להיות נכון,מבלבל?? אכן כך. את מתבגרת "והקשת" המינית שלך פועלת בשנים אילו בקצב .כן יכול להיות, שיש לך גם קצת משיכה אליה, כי אתן חברות טובות ומשחקות בלגעת....
    אך זה נכון להיום לא אומר מי את מבחינת הנטיה המינית שלך....
    וזה שאת חושבת שאת יותר ממנה רק מראה שהקשת שלך יותר רחבה ....
    הנעים הוא בגלל שזה נעים ולא משנה מי נוגע אם נוגעים נכון....
    קשה לשים במילים מה זה משיכה הגוף מדבר, הוא מרגיש ורוצה וחושים משתפים פעולה....
    האם את מרגישה משהו מהתואר לבנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו