מה בעצם אני חווה פה? זה נחשב כאונס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה בעצם אני חווה פה? זה נחשב כאונס?
    ב
    01/02/2010

שלום, אני אציג את עצמי כאנונימי והמייל שכתבתי לכם הוא מייל שכרגע המצעתי.
    החודש אני בן 14 וחצי בדיוק, אני מאוד מבולבל בנוגע לזהות המינית שלי ..
    אתמול לאחר 4 ימים שדיברתי עם מישהו זר בתוכנת המסרים '' מסנג'ר '' שהוספתי אותו לאחר שראיתי תגובות שלו במקום של פורומים ושהוא מעוניין בצעירים.
    הוא גדול ממני ב10 שנים, בן 24.
    קבענו פגישה בהסכמתי למטרת מין אוראלי בלבד. לא החדרות !
    נסעתי במשך כ3 שעות באוטובוס עד לביתו וכל הדרך תירצתי להורי שאני נוסע עם חברים באוטובוס למקום היחידי שאפשר לצאת אליו בעיר שלי..
    כאשר הגעתי ועליתי אליו הרגשתי הכי מוזר שבעולם, השפתיים שלי כ''כ התייבשו שפחדתי שהם ישארו ככה.
    ראיתי בחור גבוה שנראה בהתאם לגילו 24, הוא לא הפחיד אותי וראיתי עליו שהוא לא מאלו שיעשו לי רע..
    נכנסו לחדר והוא הפשיט אותי והושיל את המכנסיים והתחתונים שלו והחל לאחוז באיבר מיני ולהחדיר אותו לפיו.
    הרגשתי צמורמורות ממושכות בכל בגוף ונכנסתי לעולם חדש ופנימי שלא מתקשר עם העולם החיצוני,
    לאט לאט בהסכמתי המלאה שתיאמנו לפני כן הוא קירב את איבר מינו אלי וגרם לי לרדת לו בעצם..
    לאחר מיכן הוא ליטף אותי בכתף וגרם לי להרגשה משונה ולא נעימה (לא כאב ושהוא הכאיב ועשה רע אלא תחושה פנימית של מוזר) אחר כך הוא אונן לי והלכתי.
    אני מזכיר לא התנגדתי וזה אומר שלא עברתי אונס, אך עדיין לפי מה שאני יודע זה נחשב כאונס גם אם אני מסכים בהסכמה מלאה..
    בלילה התעוררתי בבהלה כמו בן אדם עם הפרעות נפש והייתי ממש צמא שלקחתי בקבוק של ליטר וחצי מים קרים ושתיתי אותו ללא עצירה את כולו במשך כ2 דקות, כמו גמל במדבר.
    אני יודע טוב טוב מה זה סם אונס ואני זוכר שהוא נתן לי לשתות מים והסתיר את הכוס עם גופו וככל הנראה לי שמתי לב אם הוא הכניס לשם משהו שלא קשור למים..
    יום לאחר מכן יש לי התנהגות מוזרה ואני מרגיש כמו מישהו שחווה אונס, אותה הרגשה פנימית ודיכאונית.
    כאשר אני חושב על המקרה אני מרגיש בתחושה בתת מודע כאילו זה לא קרה בכלל וחלמתי על זה בלילה כאילו זה חלום עצמו, אני זוכר את זה מורכב כמו חלום שאתה זוכר בבוקר .. אתה זוכר מעורפל ומנסה לזכור עוד..
    אני מרגיש שאיבדתי את הביטחון העצמי שלי ותחושות פנימיות משמחות, אני פונה לעזרתכם ואיני מעוניין לפנות אל המשטרה במקרה וזה כן נחשב כאונס או לאגודה תומכת.
    אני לא מעוניין בכך שמישהו מהסביבה הקרובה אלי ידע על המקרה איי פעם, אז זהו המקרה שלי.. אני מצפה לתשובה :(
    בברכה ב.

לאחר כ5 שעות מרגע שכתבתי את התוכן(כתבתי את זה בפורום אחר):
    אני לא זוכר כלום כמעט חוץ מאשר את הנסיעות.
    שחזרתי הביתה זכרתי הכל, בבוקר זכרתי הרבה הרבה יותר פחות, בצהרים זכרתי הרבה פחות מהבוקר ועכשיו בלילה אני כמעט ולא זוכר כלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ב

דניאלה פרייפלד
    02/02/2010

כואב לי עבורך.....אתה מתאר חוויה מאד קשה!!!!
    ולא חשוב ,כרגע, איך לקרא לזה ,בחוויה שלך נאנסת.
    ואתה לא יכול רק להעזר כאן בפורום אתה חייב לפנות ( אם אתה לא מסוגל להוריך....שזה הרצוי)
    תפנה למרכז סיוע לנפגעי/ות תקיפה מינית 03-5179179 או בית לין 02 6448844
    אני יודעת שציינת שאתה לא מעונין, אך תשמע לי, בבקשה, אתה חייב לדבר עם משהוא מקצועי!!! אסור לך להיות לבד עם החוויה הזאת!!!!!
    אנא ממך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

ב
    02/02/2010

אני לא רוצה לשתף את זה עם אף אחד
    לא עם צוות בית הספר, לא עם המשפחה ולא עם החברים ואגודות תומכות
    אני מרגיש קצת יותר טוב אבל לא כמו מישהו רגיל.
    אני זוכר שהוא פתח לי את הג'קט שהיה עלי, וכל מי שאני רואה שפותח או סוגר את הג'קט שלו נהיה לי צמרמורות ופחד ותחושה של טראומה ,
    כאשר אני מבחין באפילו חלק קטן מהתחתונים של מישהו שבולט אני מרגיש אותו דבר כמו עם הג'קט
    אני מרגיש הכי צער שבכלל נסעתי אל אותו בן אדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד התייחסות

מירב שרון
    02/02/2010

מצטרפת להמלצתה של דניאלה, על אף הקושי שלך לשתף, מאוד חשוב שתפנה לפחות טלפונית, אתה אפילו יכול להישאר לגמרי אנונימי, יש קו סיוע לנפגעות ולנפגעי תקיפה מינית - 1202. אתה בעצמך מתאר חוויה טראומטית, וככל שתקדים לטפל בעצמך כך ההשלכות לטווח רחוק יותר יהיו פחות מזיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב

דניאלה פרייפלד
    03/02/2010

אני מבינה את חוסר הרצון שלך לא לשתף ...באמת
    אתה לא אשם במה שקרה!!!!
    נכון שיקול הדעת שלך היה מוטעה, אבל אתה רק בן 14 !!!!
    הטרואמה שעברת זה שריטה נפשית וגופנית יחד....אם לא תזכור בראש הגוף יזכור ....
    אתה חייב לקבל יעוץ מקצועי אחרת ,לצערי, זה עלול לרוב לצוץ ,שתרגיש שאתה רוצה שוב לתת אמון.. וליצור קשר משמעותי ולא תבין למה אתה לא מצליח ....
    אז בבקשה תושיט יד לעזרה, לא רק דרך הפורום!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לשניכם

ב
    03/02/2010

התחושה הדכאונית שהייתה לי נעלמה, העצבות משום דבר נעלמה..
    נשאר לי טראומות קטנות כמו שסיפרתי בתגובה למעלה..
    שאני מבחין במישהו שסוגר או פותח את הג'קט שלו נעשים לי צמרמורות ופחד פנימית, אותו דבר אם אני מבחין באפילו חלקיק קטן של תחתון של מישהו בולט (אני לומד בבית הספר ולרוב שיושבים המכנס קצת יורד) אני לא יודע להתבטאות במילים, אני ביישן ושקט לא יודע איך לשתף את זה במילים ודרך המקלדת זה עולם חדש שבו אני יכול לעשות הכל ולשתף אותכם בכך, רק דרך הכתב אני מצליח לומר את מה שיושב עלי ובדיבור אני לא אוכל אפילו לנסות להגיע למקרה :\
    לא עברתי אונס אני מבין בגלל שזה היה בהסכמתי אך כנראה לא הייתי מספיק בשל בשביל חוויה שכזו :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    03/02/2010

כל התגובות שאתה מתאר שקורות לך מאז הארוע הטראומטי, הנן לגמרי נורמליות. חשוב ביותר שפנית אלינו ולא נשארת עם זה לבד. אם בכתב יותר קל לך לשתף, אז תפנה בכתב למרכז סיוע לנפגעי תקיפה מינית ותבקש סיוע באמצעות התכתבות, אולי בהמשך תוכל להרגיש מספיק אמון על מנת להגיע למרכז ולדבר. תאמר לי מאיזה אזור אתה בארץ ואני יאמר לך לאיזה כתובת לפנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

ב
    03/02/2010

תודה רבה על התמיכה והסיוע, אני מאיזור המרכז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב

דניאלה פרייפלד
    04/02/2010

אני מחזקת את מירב
    תפנה אליהם בדרך שאתה מרגיש נח ובטוח, רק בבקשה תפנה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    04/02/2010

פניתי עבורך למרכז סיוע לגברים נפגעי תקיפה מינית, ביקשתי שיחזרו אליי טלפונית וימסרו לי כתובת כלשהי על מנת שתוכל להתכתב עם מישהו מהמרכז כדי לקבל סיוע בדרך זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כתובת

מירב שרון
    04/02/2010

דיברתי עם רני מקו סיוע לנפגעי תקיפה מינית. לדבריו, לא נותנים סיוע דרך המייל, אך הוא מוכן שתיצור עמו קשר דרך המייל בתור התחלה בתקווה שכן תוכל להגיע אליו בהמשך. כתובת המייל של רני: [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אני אפנה .

ב
    07/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו