אני צריך עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריך עזרה...
    בן 12 וחצי
    03/02/2010

אני מאונן בערך 5 פעמים בשבוע... אני עושה את זה מול סרטוני פורנו קלים... הבעיה היא שזה בדיוק גיל ההתבגרות ובגיל הזה, הזהות המינית שלך נקבעת. אני אוהב להסתכל רק על סרטי הומואים... ואני רוצה לדעת אם זה משקף משהו... אבל אני דלוק ממש חזק על איזה מישהי... אז אני לא בטוח... יכול להיות שאני ביסקסואל?... רגיל?... הומו?...

תענו דחוף בבקשה....

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריך עזרה...

הוספת תגובה

• נו, תענו לי, זה דחוף!

בן 12 וחצי
    03/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן 12

דניאלה פרייפלד
    04/02/2010

אל תהיה לחוץ, אתה כפי שאתה אומר, בתחילת ההתבגרות, שכוללת הרבה פעמים רגשות ותחושות מעורבים לגבי משיכה מינית....
    כרגע נשמע שאתה "נדלק" מגירווים שאמורים לגרות ....
    נכון לעכשיו אל תנסה לתייג את נטיתך המינית......
    אני יותר מוטרדת מהעובדה שאתה צופה בסרטי פורנו...לפי התיאור שלך, אתה נשמע בוגר..?? אז התשובה שלי תהיה בהתאם . כך בחשבון שההנאה שלך עכשיו עלולה להקשות עליך לכשתרצה ליצור קשים בעתיד הרחוק יותר להתנסות מיניות זוגית....
    אני ממליצה לך, בהדרגה, לנסות לרדת מזה....לטובתך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו