מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריך עזרה...בן 12 וחצי03/02/2010
אני מאונן בערך 5 פעמים בשבוע... אני עושה את זה מול סרטוני פורנו קלים... הבעיה היא שזה בדיוק גיל ההתבגרות ובגיל הזה, הזהות המינית שלך נקבעת. אני אוהב להסתכל רק על סרטי הומואים... ואני רוצה לדעת אם זה משקף משהו... אבל אני דלוק ממש חזק על איזה מישהי... אז אני לא בטוח... יכול להיות שאני ביסקסואל?... רגיל?... הומו?...
תענו דחוף בבקשה....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו, תענו לי, זה דחוף!
בן 12 וחצי03/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 12
דניאלה פרייפלד04/02/2010אל תהיה לחוץ, אתה כפי שאתה אומר, בתחילת ההתבגרות, שכוללת הרבה פעמים רגשות ותחושות מעורבים לגבי משיכה מינית....
כרגע נשמע שאתה "נדלק" מגירווים שאמורים לגרות ....
נכון לעכשיו אל תנסה לתייג את נטיתך המינית......
אני יותר מוטרדת מהעובדה שאתה צופה בסרטי פורנו...לפי התיאור שלך, אתה נשמע בוגר..?? אז התשובה שלי תהיה בהתאם . כך בחשבון שההנאה שלך עכשיו עלולה להקשות עליך לכשתרצה ליצור קשים בעתיד הרחוק יותר להתנסות מיניות זוגית....
אני ממליצה לך, בהדרגה, לנסות לרדת מזה....לטובתך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)