בבקשהה זה דחווווווווווווף !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשהה זה דחווווווווווווף !!!
    חסויייייייי
    03/02/2010

שכבתי עם חבר שלי בלי קונדום יום לפני שהייתי אמורה לקבל מחזור, אבל הוא גמר בחוץ. ויום אחרי קיבלתי מחזור כמו שהיה צריך להיות.השאלה שלי אם אני הייתי אמורה לקבל את המחזור הזה ואני יכולה להיות בטוחה שאם קיבלתי אותו לא נכנסתי להריון?
    ודבר נוסף, המחזור שלי היה שבוע ויום (שזה יותר זמן ממה שבדר"כ) היה הפסקה של ערך חצי יום לאחר שהסתיים המחזור, ואז התחיל לרדת לי שוב דם, כבר שלושה ימים , והתסמינים של המחזור לא הסתיימו (כאבים בחזה ,ובבטן התחתונה.)ובדר"כ הם מסתיימים יומיים אחרי תחילת המחזור. מה אני אמורה לעשות? ולמה זה קורה ?

בבקשששששששששששה זה דחווווווווווווף!'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    04/02/2010

אם קיבלת מחזור אחרי שקיימת יחסי מין, אז למזלך את לא בהריון. להבא, אל תיקחי סיכונים מיותרים, תשתמשי באמצעי מניעה. אם בכ"ז יש לך ספק כלשהו, אז לאחר שבוע ימים מרגע קיום יחסי מין, את יכולה לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון. ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים לבדיקה גינקולוגית ולבקשת גלולות מאחר ואת פעילה מינית ואינך מוגנת. תתייעצי איתו/ה לגבי הדימום שהיה לך במחזור הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו