מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבל...בן04/02/2010
1. אני לא רוצה ללכת לרופא עם ההורים. אני פוחד שהם יבהלו
2. נכנסתי במיוחד בגלל זה לסרטים של הומואים, כי שם יש הרבה בולבולים ואשכים, וראיתי שגם לחלק מהם היה כמו משהו בולט כזה באזור המדובר.
3. הואיל ואתה גם גבר - זה נראה לך משהו נורמאלי או לא?
תודה עלהמענה
זה חשוב לי
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למי מופנית השאלה ובאיזה הקשר???
מירב שרון04/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה מופנית
בן04/02/2010לעידן, שענה לי מקודם. הסברתי לו שיש לי בליטה קטנה באזור האשכים ולמרות שאני לא מרגיש אותה אני רואה אותה. הוא המליץ ללכת לרופא. בתגובה הקודמת הסברתי למה אני לא רוצה ומה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי אני לא מבין....
בן08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן שלום
מירב שרון08/02/2010אם אינך מעוניין להגיע לבדיקה אצל רופא עם הורייך, אז תגיע בלעדיהם. אין אפשרות לאבחן אותך באופן וירטואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל....
בן11/02/2010אבל עם התשובה הזו אני חוזר למקום שממנו התחלתי.
כל הבעיה היא שאני לא רוצה שההורים ידעו מזה, כיוון שאם אני אלך לרופא - בכל מקרה הם ידעו בסוף, לא? מה לעשות בכל זאת? מה אני עושה עכשיו, אני לא יודע...
תודה
ותשיבו לי מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן
דניאלה פרייפלד11/02/2010ממה אתה כל כך חושש ....
אתה הולך להיבדק כי אתה דואג לבריאותך....על זה הוריך יגיבו________?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)