דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    בן
    04/02/2010

היא לוקחת גלולות מארסילון בצורה סדירה. לאחרונה התחילה בכדור פסיכיאטרי "לשליטה עצמית" שנקרא טרגאטרול, שחלק ממה שהוא עושה זה להוריד בכמות ייצור ההורמון הנשי (או משהו כזה) וכשהיא הלכה לבית מרקחת, הרוקח רק אמר לה לגבי זה ואמר לה להחליף גלולות. (והפסיכיאטר לא!!!).
    בכל מקרה, קיימנו יחסי מין לפני שבוע בדיוק. והחלטנו שבניגוד לכל פעם אני לא ישים קונדום. שאלתי לפחות 3 פעמים אם זה בטוח, אם היא מוגנת, אם היא לוקחת סדיר בטוח. שנינו היינו יבשים לגמרי. היו 5 חדירות בלבד ואז היא עצרה והיא נזכרה שהרוקח אמר לה לגבי זה שהיא צריכה להחליף גלולות כי זה מוריד ביעילות שלהם.
    היא שכנעה אותי כי הייתי סופר בלחץ שלא צריך פוסטינור. שאלתי ידידות, אמרו שאין סיכוי.
    עכשיו היא ביום ה5 והיא לא קיבלה מחזור.
    אירגנתי בדיקת היריון שאני יביא לה מחר בבוקר. מעבר לזה, היא עכשיו סופר לחוצה, מה שגם מלחיץ אותי.
    ברור שיש סיכויי אבל הוא קלוש.
    היא ביום החמישי, לפני כמה ימים היא הייתה במשבר נפשי מסויים, היא יום שלישי סופר לחוצה לגבי אי קבלת המחזור, וגם שלא נדבר על זה שהכדורים הפסיכיאטרים האלה שהיא לוקחת יכולים קצת לעקב באיזשהי צורה את המחזור, ואפילו שמעתי שבגלל מזג האויר עכשיו זה גם לבנות מסויימות מקדים ומאחר.
    השאלה זה יש טעם לחכות עד יום ראשון? (עד היום השביעי)
    לדעתי כן רק אני גם רוצה לשמוע תשובה יותר מקצועית.
    שאלה שניה זה אם במקרה הכי גרוע וצריך הפלה, איך איפה כמה מאיפה להתחיל. אני מעדיף להתחיל מעכשיו כדי לעשות את זה הכי מהר אחר כך.

תודה. בן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• לבן שלום

מירב שרון
    04/02/2010

קודם כל להירגע, לקחת אוויר ולנשום כי זה נשמע שאתה מאוד לחוץ סביב העניין ושגם היא כמוך מאוד לחוצה בגלל זה. וזה לא יעזור ממילא, מה שלא יהיה יש מה לעשות. אם הרוקח אמר לה שהתרופה תפחית מהיעילות של הגלולה אז כנראה שיש סיכון. עבר שבוע ימים מאז שקיימתם יחסי מין, אז ברגע שיש לכם את הערכה הביתית לבדיקת הריון, תעשו אותה על מנת לדעת מה המצב. עצם הלחץ שהיא נמצאת בו גם עלול לעכב את המחזור. בתקווה שתעברו את הבדיקה בשלום, אם לא תעדכנו כאן ונדריך אותכם הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך מירב

בן
    07/02/2010

היא מחר בבוקר הולכת לעשות בדיקת היריון ואני הולך איתה לרופא ואולי יתנו לה לעשות בדיקות דם ונוכל לקבל תוצאות יותר אמינות ובטוחות...
    קראתי באינטרנט לגבי הפלה עם ה3 גלולות... והבנתי שזה כרוך בתשלום של משהו כמו 1.5-5 אלף.
    מה אנחנו עושים אם אני בן 20 סטודנט(לא עובד), והיא בת 18 שרק סיימה ללמוד ולא כשירה לעבודה מסיבות בריאותיות (עדיין ללא קצבה) (אין כסף לשנינו וביחוד לא בסכומים האלה). מה עושים במצב הזה ?

קראתי את כתבה וממש בסוף בסוף כתוב שהסל החדש משלם גם עד גיל 19. זה נכתב שנה שעברה בערך. זה לא השתנה מאז אני מניח? (מקווה?)

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבן שלום

מירב שרון
    08/02/2010

שוב, בתקווה שהיא תעבור את הבדיקה ותגלה שהיא לא בהריון.
    לפי פרופ' דניאל זיידמן מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית:
    העלויות לביצוע הפלה משתנות בהתאם לגיל ולמעמד האישה: בסל התרופות החדש אושרו הפסקות הריון ללא תשלום עד גיל 19 (לפני זה עמד סף הגיל על 18). עלות הפסקת הריון באופן פרטי נעה בין 2,500-5,000 ש' ובבתי חולים כ-1,500 ש'. העלות כוללת שכר לרופא, עלות שירות ושימוש בחדר הניתוח וטיפול והשגחה לאחר ההרדמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו