מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד שאלה !בת 1304/02/2010
אחרי שאוננתי... אני מסתכלת על כל מיני תמונות או מכתבים בתמונות אלה ואני מרגישה כל מיני דברים בפוט.. מין דגדוג כזה... אפשר להסביר את זה ?
ואשמח עם תענו לי על השאלות הקודמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון04/02/2010האם את מגיעה עם עצמך לאורגזמה על ידי אוננות? יתכן שהדגדוג שאת חשה נובע מהעוררות המינית שלך, כל האזור של הפות מגורה ורגיש לאחר אוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה שלך ..
בת 13 ....05/02/2010ונראלי שכן ....
ותוודה שענית על השאלות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע אבלל ...
בת 13 ....05/02/2010רגע אבל איך אני יודעת בדיווק עם זה אורגזמה ? .. . ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת13
דניאלה פרייפלד05/02/2010כל בחורה והאורגזמה שלה, וכל פעם האורגזמה יכולה להיות שונה.....
ולכן קשה לתאר אורגזמה
אך בכלליות עולה המתח הגופני יש הרגשה שהגוף נמתח ואז שחרוררררררררררר
אז אאאאאאאאאאאאא
אבל שוב בעוצמות שונות
בת 13,קחי בחשבון,שלא כל פעם שמאוננים חיבים להגיע לאורגזמה ,יש הנאה ,גם בלעדיו...
לא לאונן עם מטרה ל....כי את עלולה להתאכזב ,אם לא תגיעי.
המטרה-להינות ,אם נהנת יופי, אם גם הגעת לאורגזמה, מה טוב!!!!
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה =]
בת 13 ....05/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בטוחה ...
בת 13 ....05/02/2010כאשר אני מאוננת אני נהנת ויש לי כל פעם שאני מזיזה את היד יש דגדוג ורעידה כזאת בגווף .. ואני עושה את זה כמה דקות וזה נשאר ככה? זה אומר שלא הגעתי לאורגזמה ? או שזה כן בעצם ? ... כי אני לא מרגישה ממש הבדל מההתחלה עד הסוף ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה//
בת 13 ....05/02/2010וכמה זמן בדרך ככלל לוקח אעש שמגיעים לאורגזמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה//
בת 13 ....05/02/2010וכמה זמן בדרך ככלל לוקח אעש שמגיעים לאורגזמה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 13
דניאלה פרייפלד06/02/2010שוב אין זמן לפעמים זה מהר ומיד כי את גם מאד מגורה בראש שמשפחיע על תחושות גוף.....
לפעמים לוקח יותר זמן ושוב אני מדגישה לא עם המטרה של להגיע יש פעמים שלא.....ויש הנאה בכל זאת
התאור שלך בתחושת הגוף אכן קרובים לתאור שלי....אך רק את יכולה לדעת אם הגעת לאורגזמה...
תהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)