2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    דינדינה :P
    04/02/2010

שאלה ראשונה-בנות שנימצאות במערכת יחסים עם מישהו.. הן בדרך כלל מגלחות את איזור פי הטבעת זה בכלל אפשרי לגלח אותו?

שאלה שנייה-איך נוצא פוק בפות אפשר להפחית את הכמו של הגזים משם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• לדינדינה

מירב שרון
    05/02/2010

לגבי שאלתך הראשונה, אין כלל כזה, כל הנושא של הסרת שיער הינו מאוד אינדיבידואלי ועניין של טעם ובחירה אישית. לגבי צלילים של "פוק" מהפות - זה בעצם בלוני אוויר שנוצרים כתוצאה מכך שהפין יוצא והנרתיק מתמלא בטיפת אוויר, תוך כדי חדירה, האויר פורץ החוצה וזה עושה צלילים שכאלה. זה טבעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל בלי קשר

דינדינה :P
    06/02/2010

אני מדברת שנוצא לי פוק בפות סתם לדוגמא היום קמתי בבוקר ישנתי עם רגלים פתוחות (אני לא יודעת אם ה קשור אבל אני במחזור) ויצא לי משם רעשים.. כמה פעמים זה נישמע לי כמו פוק.

עוד שאלה כשאני במחזור אז זה מממממממממש מסריח ניראלי יותר מהרגיל,? יש משהו לעשות? שמעתי שיש תחבושות מיוחדות עם ריח טוב? יש אפשרות למנוע את הריח הרע?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    07/02/2010

נשמע שוב כמו בועות אוויר ולא יותר מזה, לגבי הריח במחזור, מציע שתתיעצי לגבי זה עם רופא/ת נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת על החפירה

חסויייייייי
    07/02/2010

אני רוצה לגשת לרופא אבל ההורים שלי לא מסכימים לי ללכת בלעדיהם. אמא שלי נמצאת בכל הפגישות עם הרופא ואני לא יכולה להתחמק ממנה. אני מפחדת שהיא תגלה שאני לא בתולה. האם בבדיקה כזו אפשר לגלות אם אני בתולה או לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    08/02/2010

אין לך מה להתנצל, בשביל זה אנחנו כאן. את יכולה לגשת לרופא/ת נשים עם/בלי הורייך, זו לגמרי בחירה שלך, את לא צריכה אישור שלהם כדי לעשות את זה. מן הסתם היה רצוי שכן היית מרגישה בנוח לשתף את אמא ולדבר איתה על הנושא, כי בבדיקה אצל הרופא/ת נשים זה יכול לעזור אם אמא תהיה נוכחת ואם לרופא/ה יש שאלות לגבי הרקע הגינקולוגי של אמך שרלבנטיות אלייך, אמך תוכל לענות על השאלות. אך אם אינך מעוניינת בכך, אז לא. רופא/ה יכולים לדעת אם קרום הבתולין התרחב בבדיקה גינקולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו