שאלה חשובה =חוקי או לא חוקי ?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה =חוקי או לא חוקי ?!
    חסוי
    05/02/2010

שלום,יש לי שאלה מאוד חשובה ואני בטוח שהיא מעניינת גם הרבה נערים ונערות בגיל ההתבגרות.(לפחות אותי וכמה חברים זה עניין אחרי שדנו בזה)
    רציתי לדעת אם זה חוקי לדוגמא שילד בן 17 יעשה סייברפון(סייברפון פירושו להתחרמן בפלאפון או טלפון) או יקיים יחסי מין לדוגמא עם ילדה בת 11-12 ומעלה עד גיל 18 כמובן.
    שאלה נוספת האם זה חוקי לבקש מאותה ילדה/נערה לאונן במצלמת וידיאו במחשב או לעשות תמונות וכמובן שהכול בהסכמה.
    אשמח לתשובה מהירה,תודה ..
    ירון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשוב לציין

חסוי
    06/02/2010

חשוב לציין שאני או אחד מחבריי לא פדופילים, התערבות בינינו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירון

דניאלה פרייפלד
    06/02/2010

זה לא כל כך פשוט חוקי לא חוקי
    אם אתם בניכם, הבנים והבנות רוצים ללעשות סייברפון אך ורק בין הקבוצה שלכם ויש הסכמה מכולם!!!
    אזי... תהנו ברגע שתעשו זאת מחוץ לקבוצה שהיסכמה אכן יש פה התרדה וזה לא חוקי.

לא חוקי מגע כל שהיא עם קטינות 11-16
    אבל היות ואתה בן 17 עם תצא עם בחורה בת 16 15+ ותקימו יחסי מין אם זה בהסכמה!!!! הדדית!!!!! החוק לא יתערב......
    אסור להפיץ כל "תסריט" מיני אפילו בהסכמה, זה לא חוקי! אפילו בהסכמה כי מדובר בקטינים. ( גם שמדובר במבוגרים יש היום שיח חברתי ,האם זה חוקי ואם לאפשר...)
    אז ירון שלא תשחקו "באש" .....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ירון
    07/02/2010

ציטוט: "זה לא כל כך פשוט חוקי לא חוקי
    אם אתם בניכם, הבנים והבנות רוצים ללעשות סייברפון אך ורק בין הקבוצה שלכם ויש הסכמה מכולם!!!
    אזי... תהנו ברגע שתעשו זאת מחוץ לקבוצה שהיסכמה אכן יש פה התרדה וזה לא חוקי. "

לא הבנתי למה אמרת קבוצה?
    אני מדבר על חבר שמקיים סייברפון עם מישהי בת 12,כמובן שזה בהסכמתה ובהסכמתו,מקרה זה חוקי?

ציטוט:"
    לא חוקי מגע כל שהיא עם קטינות 11-16
    אבל היות ואתה בן 17 עם תצא עם בחורה בת 16 15+ ותקימו יחסי מין אם זה בהסכמה!!!! הדדית!!!!! החוק לא יתערב...... "

ראיתי איזה יום אחד בטלויזיה שאמרו שאם בנות 11-16 מותר לקיים יחסי מין אבל אסור חדירה,כלומר למשל מותר מין אוראלי,זה נכון?

נ.ב
    תודה רבה על התשובות המרחיבות:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירון

דניאלה פרייפלד
    07/02/2010

שוב 11-15 קטינות תתרחק!!!
    מעלה 15 + זה רק בהסכמה הדדית, אך שוב היא עדין קטינה בפני החוק!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו