מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 17 - גומר מהראלון09/02/2010
אני וחברה שלי בני 17, והתחלנו לקיים יחסי מין לאחרונה עם קונדום (דק יחסית).
בשלושת הפעמים הראשונות החזקתי כ10 דקות בערך והיה מצוין.
בפעם הבאה שנפגשנו הכל היה אחרת. גמרתי תוך דקה מרגע החדירה /=
אני לא יודע מה לעשות, אני מגיע מאוד מהר לנקודה ממנה איאפשר לשגת וזה נגמר.
קראתי קצת באינטרנט והבנתי שמעולם בעצם לא הייתה לי שליטה על הגמירה.
יש מה לעשות? חבל לי שאני לא יכול לספק אותה כמו שהייתי רוצה.
ואם זה משנה, עשינו את זה בערך 7 פעמים וזו הפעם הראשונה של שנינו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלון שלום
מירב שרון09/02/2010יש תרגילים שאתה יכול לעשות עם עצמך ואח"כ עם חברה שלך, שיכולים לעזור לך לעכב את השפיכה. אתה יכול לקנות ספר שנקרא "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר בחנות צומת ספרים. לחילופין יש אפשרות לחפש בגוגל תרגילים שנקראים התחל-הפסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ותגובה
אלון10/02/2010מה שאני לא מבין, רוב האנשים מסוגלים לשלוט שליטה מוחלטת על הגמירה?
אני לא מבין איך אפשר להאריך את הזמן עד לנקודת האל חזור ולשוט בכך... זה פשוט קורה ומתסכל ביותר.
בכל מקרה, סיכויי ההצלחה בעבודה עם הספר גבוהים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון10/02/2010אין לי סטטיסטיקה בשבילך, כן יכולה לומר לך שזאת אחת הבעיות השכיחות בקרב גברים. לגמרי יכולה להבין את התסכול שלך ובהחלט מאמינה שבעזרת הספר והתרגילים תשפר את זה בצורה משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
אלון10/02/2010יכול להיות שהשליטה תשתפר מעצמה עם הזמן?
שכבנו בערך 7-8 פעמים...
או שככל שמתחילים בטיפול מוקדם יותר כך טוב יותר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון
דניאלה פרייפלד10/02/2010אני רוצה לשאול, אם בפעם השלילשית ,שגמרת מהר.... תנסה לזכור אם היית יותר תרוד,או בלחץ (בגרויות) או עייף......או_____________
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלון10/02/2010כן הייתי תרוד באותו רגע, בגלל חברה שלי.
העניין הוא ששמתי לב שאין לי שליטה גם כשאני מאונן לעצמי.
אני אמנם יכול להפסיק כשאני מרגיש שזה מתקרב, אבל תחושת ההתקרבות מגיעה או חוזרת מהר מאוד...
ממש תודה לשתיכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון
דניאלה פרייפלד10/02/2010אני הולכת להציק לך ,היית תרוד ואז גמרת מהר....או....
כי 10 דק, (הפעמים הקודמים ) זה בסדר כלומר לא מהר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)