מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמשך לבניםמישהו11/10/2007
אני בן 14 ולאחרונה אני חושב המון על איזה בן מהכתה שלי ומפנטז עליו כי ראיתי את הקוביות שלו בשיעור התעמלות. כשאוננתי לאחרונה חשבתי רק עליו. הלכתי אליו ואמרתי לו את זה בעדינות - הוא לא נגעל והוא הציע שנאונן ביחד. עכשיו אני לא יודע אם ללכת על זה או לא - למי יש עיצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור
אלפרד הצב11/10/2007נו , מה השאלה - תאונן איתו ביחד... זה חוויה שכל נער חייב לעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך על זה
איש11/10/2007גם לי זה קרה הלכתי על זה סבבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מוזרה או משהו
מפנטזת11/10/2007אבל אחת הפנטזיות שלי זה לראות שני בנים יחד. מה אתם אומרים על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכול לגיטימי בפנטזיות מיניות
מירב שרון11/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהו שלום
מירב שרון11/10/2007אתה בתהליך של גיבוש הזהות המינית וזה מאוד טבעי בגילך לרצות להתנסות בחוויות מיניות כגון מה שציינת, כל זמן שזה נעשה מרצונך ובהסכמת שני הצדדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדלק
רן13/10/2007גם אתה חמוד שרוי בתקופה של בילבול בזהות המינית
יכול להיות שאתה באמת נמשך לגברים (בנים) כמוטו לכל החיים ויכול להיות שזה יעבור
למען האמת היית ממש אמיץ כשהלכת וסיפרת לחבר את שספרת
עתה המתן ואולי תן לו לבצע את המהלך הבא או רק שדר רמז או תזכורת
אוננות משותפת בגיל זה מקובלת רק שלא יצא מכל המהלך שבסוף תפגע
(האם הנער משדר עליך מבטים רבי משמעות כאלה שמבעים משהו רגשי?)
בכל מקרה לאט לאט ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הייעוץ
מישהו14/10/2007ולזה שקרא לי חולה, נראה לי שאתה הומופוב, וזה הרבה יותר גרוע מכל הקללות שקיללת אותי. איך אתם מציעים שאפנה אליו בשנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך אליו
רועי24/11/2007תגיד לו שחשבתה על זה המון ושאתה רוצה לנסותואז תראה איך הוא יגיב לפי דעתי איך שהוא הגיב בפעם השנייה הוא ירצה גם בפעם הזיינה ואז פשוט תלך על זה גם אני עשיתי את זה ואפילו נהנתי מאוד ואם שניכם רוצים להתחרמן ולהתנשק ולעשות יותר אז לך גם על זה אם זה מגרה אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)