שלום,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,
    דניאל
    15/02/2010

אני בת 15.5 ואני בכלל לא מאוננת. ברור ויצא לי, אבל פעם בחודש אולי אולי ,וגם אני לא עושה את זה יותר מדקה נראלי! זה כאילו לא מעניין אותי, אבל בזמן האחרון פעם ב אני גולשת בפורנו ורואה קצת, אבל אני לא מאוננת ! יש לי כמה חברות שכן עושות את זה, ובת דודה שלי שהיא בגילי אומרת לי שהיא עושה את זה באופן קבוע, ואפילו היא גומרת מידי פעם (היא בתולה)והיא אומרת שזה כיף, מזה בדיוק לגמור? מה מהנה בזה בכלל? למה אני לא מאוננת כמעט- האם זה נורמלי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

• לדניאל שלום

מירב שרון
    15/02/2010

אוננות זה טבעי ונורמלי בכל גיל. אני מבינה שלך היו אי אילו התנסויות באוננות וכנראה שלא מספיק נהנית בהם והשאלה היא מה כן חשת בניסיונות השונים? זה לא אמור להיות מעניין ברמה של חשיבה אלא זה אמור להיות מענג ברמה תחושתית של מגע. אמורים להיות בגוף ולא בראש. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן. רק 1/3 חוות אורגזמה מהחדירה עצמה. האורגזמה אצל האשה הנה מאוד אישית, אצל כל אחת זה מתבטא אחרת, ולכן גם את כשתחווי את החוויה תגלי על עצמך באיזה דרך היא מתבטאת. יש נשים שחוות התכווצויות בנרתציק, אחרות חוות תחושה מדהימה, יש כאלה שחוות אורגזמה רטובה, וכד'. ככל שתחקרי את עצמך באמצעות אוננות, תגלי מה מענג אותך. את יכולה מאוד להיעזר בפנטזיות מיניות, האם יש לך כאלה פנטיזות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו