מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהוא הממוצע לאיבר מין של גבר בן 21רועי15/02/2010
...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
דניאלה פרייפלד15/02/2010אורך הפין אינו קובע את מידת ההנאה ההדדית ....
החשוב הוא מה אתה יודע לעשות איתו ועם שאר חלקי גופך......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
רועי17/02/2010אוקי ..
אבל יש בנות שאומרות שהם לא מרגישות אותו מזה אומר .. וארכו כ-15 ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
דניאלה פרייפלד17/02/2010יש כמה וכמה סיבות שאישה לא תרגיש פין וזה לא בגלל האורך ...
אולי היא לא מכווצת את עצמה ,אולי היא רטובה מדי ,אולי התנוחה לא מתאימה לה...
לרוב נשים לא גומרות רק מחדירה...
ומה כוונתם שאומרות לא מרגישות אותו????
לענג אישה ואת עצמך זה לא רק בחדירה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
רועי18/02/2010תאמת דווקא חשבתי ההפך אולי לא רטובה אבל יש המון היגיון שהיא רטובה שהיא לא תרגיש..
כאילו סוג שהיא לא מרגישה אותו מי בחינה שהיא היתה אם איברי מין יותר גדולים .. אז היא אומרת שהיא לא מרגישה ..אז ביגלל זה השאלה הראשונה שלי היתה מה אומר להיות האורך רוחב של איבר המין בגיל כזה ..
וגם עוד שאלה אם בגיל כזה האיבר המין יכול לגדול עוד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
דניאלה פרייפלד18/02/2010רד מהגודל....!!!!!! לצערי "החינוך" היום הגודל ומהירות חשובים ...
היום הפירות ירקות גדולים אך לרוב חסרי טעם!!!!
באמת זה לא הנושא
העיקר מה עושים איתו, ועם שאר חלקי גופכם שניכם!!!! והקשר בניכם
האם הבחורה שאתה איתה משמעותית עבורך ולהפך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
רועי19/02/2010תאמת זה לא רק היא ביגלל היו עוד כמה ביגלל זה חשבתי אולי יש דרך אחרת שהוא יגדל .. אבל בסדר תודה רבה שבת שלום ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידיעתך
מירב שרון19/02/2010הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 ס"מ בהיקפו. אז לגבי אורך הפין שלך, אתה נמצא בטווח הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
דניאלה פרייפלד19/02/2010אתה לא נשמע משוכנע...???
האם אתה מקדיש זמן לפני תוך כדי לענג את אותה בחורה או שהחדירה מתבצע די מהר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
רועי20/02/2010תאמת אני מקדיש המון זמן במשחק מקדים לא נפרט כן ושהיא רטובה אנחנו שוכבים ..
משוכנע ..להגיד את האמת זה עשה לי משו שידברנו אבל עדין קשה לי להשלים אם הבעיה שבחורה אומרת לי זה לא מספיק .. כי אני קצת יערבב בין נושאים כן אבל אני זוכר שליפני שהתגייסתי אף אחת לא אמרה לי על איבר המין שלי משו כי גם הזיקפה היתה ממש חזקה וגם אני מרגיש שהוא היה יותר גדול .. אבל עכשיו הזיקפה לא חזקה ביכלל אז אני רוצה לימצוא דרך להחזיר את המצב לקדמותו ..אז ביגלל זה מסקרן אותי מה הבעיה יכולה להיות ואיך אפשר לטפל בה .. ושוב באמת תודה על העצות והתמיכה ..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
דניאלה פרייפלד20/02/2010רגע ,עכשיו אתה מדבר על זיקפה לא קשה דיו?
אם בחורה אומרת לך שהיא לא מרגישה אתה לא חייב לקחת את כל האחריות תשאל אותה למה היא מתכוונת מה עשת בעבר...
יחד עם הגיל משתנה אצל רוב הגברים תחושת הפין .....ובחורה צריכה גם להשקיע בך מה שלא היה נחוץ בגיל 16+...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
רועי21/02/2010זה לא אותו בחורה שמרגישה זה אני מרגיש שהזיקפה שלי לא כמו שהיתה פעם אני לא מרגיש אותו ממש עומד סוג של חצי זיקפה .. ועדין אני מצליח ליגמור כך..אז כאילו איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה/הארה
מירב שרון21/02/2010שיתפת אותנו בכך שחברה שלך בעצם העירה לך לגבי הפין שלך שהיא לא מרגישה אותו וזה בעצם משהו אצלה, לא אצלך, אבל כנראה שמאז שהיא אמרה לך את זה, אתה מתעסק סביב זה, אתה בראש ובמחשבות ולא בגוף ובתחושות הפיזיות, מה שגורם להיחלשות של הזקפה. מה שאני מציעה לך זה לחזור לגוף, כל פעם שאתה מוצא את עצמך תוך כדי סקס חושב מחשבות למיניהם, תשאל את עצמך מה הגוף שלך אומר? מה התחושות הפיזיות שאתה חש כשהיא נוגעת בך בחלקים שונים בגוף וכשאתה נוגע בה, תחושות כגון חום, מלטף, מגע עמוק, מגע רך וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
רועי21/02/2010ויאגרה יכולה להיות התשובה ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
דניאלה פרייפלד21/02/2010איך פינך באוננות? שאתה עם עצמך הכוונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
רועי22/02/2010כנ"ל לא כמו פעם אין זיקפה מלאה ..עכשיו באורגניל ההיתי אצל אורלוג וזה והוא המליץ לי על ויאגרה.. עכשיו השאלה היא כזאות האם ויאגרה זה הפתרון היחיד .. אין דרך אפשרית כמו למשל תזונה ..?
דניאלה פרייפלד22/02/2010ואגרה ואחרים הם פתרון ...אם זה מפריע לך חבל לסבול...
תנסה כמה פעמים ואולי זה יהיה בוסטר לחזוק, ואז תנסה בלי...
נכון להיום אין לכדורים אילו השפעה לטווך ארוך זה נכנס ויוצא...
תופעות לוואי שבדרך כלל חולפות.
ויאגרה רגיש למאכלים עם שומן ,לא לאכול הרבה לפני שאתה לוקח אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון23/02/2010האם גם כשאתה מאונן יש לך מחשבות סביב האם יעמוד לך או לא יעמוד לך? האם גם לפני ההערות של החברה שלך גם אז הייתה היחלשות של זקפה במהלך אוננות?
רועי23/02/2010בזמן האוננות אני לא חושב הרבה .. הוא לא תמיד עומד כמו שצריך אבל שאני אם מישהי אז יש יותר מחשבות כן .. אני מרגיש שזה פסיכולוגי ..אבל הבעיה הרצינית היא שפעם לא היה לי כך גם הגדול וגם השפיכה מהירה
דניאלה פרייפלד23/02/2010אני מבינה, שאתה לא כל כך מעונין בטיפול התרופתי ...אם כך אני מציע לך ללכת למטפל/ת מינית
ליעוץ...אני אכן מסכימה איתך שזה נשמע קושי פסכולוגי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
רועי24/02/2010אבל יש לי שאלה שמאוד מסקרנת אותי אני יודע שזה פסיכולוגי אצלי .. אבל השאלה האם יש משו בתזונה שיכול לעזור כמו למשל פעם שמעתי אגוזים או שקדים עוזרים לזיקפה חזקה .. אז זאות שאלה שמאוד ההיתי שמח לדעת ..
דניאלה פרייפלד25/02/2010I wish !!!
אבל לצערי,נשמע,שהבטחון העצמי שלך בך ובפינך לא שם...
קבלת "מכה" וקשה לך להתאושש לבד
אם אתה לא רוצה כדורים ולא יעוץ
אולי לזמן של חודש תעשה פעילות גופנית נמרצת ,תאונן ,תהיה רק עם עצמך וחברים ..אך לא להתעסק עם קשר מיני כל שהו עם בחורה...
אולי בתקופה זו של "הימנעות" ועבודה של חיבור שוב לעצמך תוכל להחזיר את הביטחון ,אם שם תמון הקושי...
להירגע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)