שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    אווה
    16/02/2010

אני בת 18, בתולה, אני מאוננת ומאוד רוצה כבר סקס, אף פעם לא היה לי קשר רציני וזה משום שאני עדיין לא מעוניינת לא מוכנה, לא משנה... אני בחורה יפה מאוד והמון מחמיאים לי על זה, יש לי הרבה אופציות לסקס אבל השאלה שלי היא האם לחכות לאחד או פשוט לגמור עם זה כבר ולשכב עם מישהו? אני מעוניינת בבחור מסוים לצורך סקס בלבד והוא גם והוא מציע לי תמיד ואני תמיד נרתעת בגלל שאני בתולה ושאני אזכור זאת לכל החיים... מה עושים? בבקשה תעזרו לי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• הילה

דניאלה פרייפלד
    17/02/2010

אני מרגישה, שמחובתי לומר, שתשובתי מתיחסת לעובדה שאת בת 18 !!!
    שאלת השאלות לחכות ל....או..........והתשובה בעצם תלוי בך, באישיותך....
    אני מצטערת (לדעתי) אין תשובה חד משמעית לשאלתך..
    נכון ,רובנו גדלים עם המסר והרצון שבפעם הראשונה זה יהיה עם האחד ו...עם משהוא משמעותי....בקשר משמעותי....
    גם ובמקרים אילו הפעם הראשונה יכולה להיות אכזבה ...כי באים עם הרבה צפיות,מתח,אי ידיע,הצד השני....(לא לכולם!!!!)
    מצד שני ,יש שעושים סקס, כי בא להם/הן, יש משיכה!!!
    והסקס מצוין...(לא לכולם!!!)
    אני כן דוגלת בהכרות ומשיכה ,כלומר לא אחד מהרחוב או בפאב בשרותים....אבל זה אני
    אני כן יכולה להציע לך לנסות ולדמיין איך תרגישי,תחשבי, על עצמך ,לאחר מעשה עם בחור שבא לך עליו.....מצפונך...איך תראי בעיניך, לאחר מעשה, שתראי את עצמך במראה [ ללא כל קשר למידת ההנאה (או אי) הצלחה (או אי) ] can you look yourself in the eyes
    כן להיות מוגנת!!! רצוי קונדום !!!
    וכן לקחת בחשבון שמידת הקשר,או אי, שלך איתו, לא בהכרך ,משפיע בפעם הראשונה בפרט, על מידת "ההצלחה",הנאה מינית, שלך, אלא אם, ופה אני חוזרת לאישיותך,תרגישי רגשי אשמה שאת עושה זאת עם גבר שבא לך עליו, ולא משמעותי עבורך, אז ההנאה ומידת החופש שלך כבר על ההתחלה, תקשה עליך להניות ולהיות פתוחה וחופשיה.
    אני מקווה שבכל זאת יכולתי להיות לעזר........
    תהני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי מאמי

חסוי
    17/02/2010

אני בן 17 וגם בתול ומאוד מעוניין בסקס
    אני בטוח שיהיו לך עוד הרבה פעמים שתעשי סקס בחיים מתוך אהבה ולא סתם
    אבל זה לא אומר שגם הפעם הראשונה צריכה להיות ככה
    אם את רוצה אני מאוד הייתי רוצה לעשות סקס איתך וככה ניפטר שתינו מהבתולים
    אז אם בא לך תשלחי הודאה
    אם את לא מעוניינת בי אני ממליץ לך לעשות מה שאת מרגישה אם את מרגישה מוכנה ובשלה לסקס את לא חייבת לחכות לאחד או משהו כזה(למרות שפה באתר ימליצו לך לחכות למישהו מיוחד)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו