מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית גדילה(תסמונת קליינפלטר)סער17/02/2010
תראו אני בן 16 גובה מטר 83 (הורים שלי גבוהים אבא מטר 90 אמא מטר 80)
יש לי אשכים ופין ממש ממש מממש לא מפותחים
אני במקרה מנוי בימית 2000 אז מתי שאני הולך להתקלח אני בטעות מסתכל נגיד על אשכים של ילדים בגילי ולא בגילי
וראיתי שיש לי אשכים ופין כמו של ילד בין 12-13 ולילדים בגילי האשכים שלהם משהו כמו פי 3 ממה שיש לי גם הפין
עכשיו אין לי כמעט שיער בגוף ואני בן 16!!!!!!!!!!!! לאחותי בת ה12 יש יותר ממני ואין לה בכלל הרבה
יש לי שערה שתיים בבית שחי ברגלים אין כמעט כלום ביידים גם אין כלום כמעט
עכשיו קראתי שתסמונת קליינפלטר מסמנת בדיוק את הבעיות שלי אני גבוה אשכים לא מפפותחים פין לא מפותח אני חולה ראיות(אסטמה) וגם זה אחד מהתסמינים
והכי נורא זה שיכול להיות שאני יהיה עקרררר
מה לעשות ???
אם אני יעשה בדיקה כל שהיא ואני יגלה שבאמת אני עקר אני יתאבד
דרך אגב כמעט ולא יוצא לי זרע
ואני פאקינג בן 16 ושלוש חודשיים
אם התפתחות של ילד בן 12 אני כותב את זה ונשבר לי הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגידו משהו
סער17/02/2010תגידו שאתם לא יודעים אבל תגידו משהו כי אני מרגיש שאתם לא רואים בפנים אפילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסער
דניאלה פרייפלד17/02/2010רגע רגע!! אולי אתה מכניס את עצמך למצב של פניקה ודכאון טרם נבדקת!!!!
אם כל הכבוד לאינטרנט הוא עדין לא יכול לעשות בדיקה ראיה ,בדיקות דם...
יכול להיות שאתה פשוט late bloomer
הגידול שלךמתעקב כל אדם שונה והתפתחותו שונה....
אני מבינה את האי נעמות והתיסכול שבזה אך משם למחלה והתאבדות
האם שאלת את אבא שלך איך הוא היה בגילך...
אולי הברוזון המכוער יגדל לברבור....
תדבר עם אבא....ו/או לך להיבדק
בתקווה ש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסער יקירי, אל חשש
ד``ר עידן מיליצ`ר17/02/2010תמיד שקוראים על משהו חושבים שזה בדיוק אנחנו. זה שאתה גבוה זה גנטי! שאר הדברים יכולים להיות גם גנטיים וגם התפתחותיים. אם אתה כ"כ כ"כ בלחץ, יהייה נכון לפנות לרופא אנדוקרינולוג ובבדיקה פשוטה יגלו אם אתה עם תסמונת קלינפלטר או תסמונת לחץ. יש לא מעט בחורים שתואמים למצב בו אתה נמצא ואינם קלינפלטר. למען הורדת לחץ גש לבדיקה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה ועוד משהו קטן
סער18/02/2010איך יכול להיות שבגיל 16 אין לי שערות בגוף כמעט?!?!?!
אין לי אחת בפנים אחת!!! לא שאני רוצה חח אני מעדיף שזה יגדל לאט אבל אני מטופל אצל רופא כי אני חולה אסטמה קשה ביותר אז אני מבקר אצלו כל שבוע והוא אומר לי שעיור והתפתחות אשכים מעידה על התבגרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסער
דניאלה פרייפלד18/02/2010עם כל הכבוד לרופא שלך, בכל זאת זה לא התחום שלו, נכון ,באופן כללי, שיעור ואשכים וכו' מעידים על תופעות של התבגרות אך!!! כמו בכל דבר יש יוצאי מן הכלל יותר ממה שיודעים אתה לא היחיד יש אני מבטיחה לך בנים/בנות שלוקחים/ות את "זמנם" (אם אין בעיה רפואית).
אז כפי שהציע עידן לך להיבדק אצל אנדוקרינולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)