מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהשני17/02/2010
הי טוב איך אני אגיד את זה אני בת 18 ואני עדיין בתולה, כן וזה מפריע לי האמת.
שלא תבינו לא נכון אני ילדה יפה מחוזרת אני משדרת חושניות לכל מקום שאני יוצאת יש המון גברים שמתחילים איתי אני רזה גבוהה חזה יפה אני לא אומרת כדי להשתחצן אלא כדי להסביר.
אבל משום מה כל פעם שאני רק חושבת על המצב האינטימי הזה אני מפחדת אני נראת גדולה לגילי ולכן גברים בני 22 פלוס מתחילים איתי למשל עכשיו אני בקשר עם אדם בן 23 ואני מפחדת להכנס איתו לקשר כדי שלא נגיע לשלב הזה ובנתיים אני רק דוחה את העניין בינינו.
מישהו מוכן להסביר לי למה זה קורה ליי?!
נ.ב אני מאוד בוגרת ומתנהגת בצורה מאוד בוגרת אין קשר לילדותיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
דניאלה פרייפלד18/02/2010אני מהססת לתת תשובה ללא הכרות איתך...
כי יש כמה וכמה אפשרויות ללמה...
את רק בת 18, וזה לגטימי לא להיות מוכנה עדין, לקיים יחסי מין מלאים..נכון תגידי אבל כולם עושות זאת ועוד בגיל יותר צעיר...כי זה הרושם שיש לכולנו,שכולם!!!אבל את, את ,עם אישיותך,החינוך בבית .....
אני חושבת שאת גם קופצת קדימה ...אם יש מבין המחזרים בחור שאת נמשכת אליו והוא מוצא חן בעיניך,תצאי איתו,תכירי אותו...את לא חייבת להיכנס איתו ישר למיטה ,למין מלא יש שלבים,
תראי אם נעים לך שהוא יגע בך,יד ביד ליטופים...אם נעים לך להתנשק תתחילי שם תראי מה קורה לך
תאפשרי לחושיך לדבר ..ואם הבחור אינו מעונין בך אלא למין מלא את יודעת מה הוא שווה....
בנוסף אשאל אותך איך את עם מיניותך האם את מאוננת..האם את נהנת ממגע ידיך על גופך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)