שאלה מסקרנת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מסקרנת
    חסוי
    18/02/2010

בת 16 וחצי ,
    האם לרדת לחבר זה דבר נפוץ ? זה קיים בכל מערכת יחסים ?...
    אני ניכנסת ללחצים וחרדות למרות שאנחנו שנה וחצי ביחד זה עדיין עושה לי הרגשה רעה
    הוא לא מכריח אותי אבל כבר ירדתי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מסקרנת

הוספת תגובה

• תשובה

רווית
    18/02/2010

לפי מה שידוע לי זה דבר דיי נפוץ..
    אם אצ מרגישה עם זה רע והוא לא מכריח אותך אל תעשי!תעשי מה שטוב לך ומה שאת מרגישה שלמה איתו..
    זה לא חשוב אם אחרים עושים-חשוב מה שאת מרגישה בעיניין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רווית
    18/02/2010

לפי מה שידוע לי זה דבר דיי נפוץ..
    אם אצ מרגישה עם זה רע והוא לא מכריח אותך אל תעשי!תעשי מה שטוב לך ומה שאת מרגישה שלמה איתו..
    זה לא חשוב אם אחרים עושים-חשוב מה שאת מרגישה בעיניין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    18/02/2010

כל מערכת יחסים היא שונה...
    מערכת זוגית בנויה משנים...שתוך כדי הכרות לומדים אחת על השני מה עושה לשני טוב או ומה לא בתחום המיני לומדים מה מענג אחת את השני ומה לא...יש שמשתפים אחת את השני...
    קשה לי להגיד לך מה לעשות כי זה תלוי בקשר ובאופי שלך...יש שימיכו למרות שלא כל כך נהנות מזה כי הן יודעות שהחבר נהנה ורק יעשו פחות פעמים ( מעין פשרה) ויש שיפסיקו לעשות את זה כי זה לא עושה להן טוב.ויש שימשיכו למרות שלא טוב להן ...ההחלטה שתקבלי, שוב ,תלוי האופי שלך ובקשר שנבנה.
    אני כן אציע לך שאם תחליטי להפסיק רצוי לדבר איתו על כך....כי הוא לא יבין ....אבל גם זה להחלטתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו